Eladó lakás, Budapest 3. ker.

company_logo

40 000 000

Ft

1 290 323 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 08:07
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
10

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
31 m²

Leírás

Eladó egy tágas 1 szobás lakás Budapest 3. kerületében, az Árpád híd közelében, csupán néhány lépésre a Dunától. Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedése ideális választás lehet mind az otthonteremtők, mind a befektetők számára. Különlegessége, hogy 15 emeletes, amiből kevés van az országban. A ház külső állapota átlagos és nem vett még részt panelprogramban, belsőleg viszont nagyon kultúrált és igényes. A bejáraton át egy gyönyörű és tágas mozaikcsempével burkolt előtérbe jutunk, a postaládák is újszerűek. Az épületben 3 lift működik, köztük egy teherlift is, így a költözködés nem okoz gondot. A liftek rendkívül igényesek és tiszták.

A lakás bejárati ajtaja elé biztonsági rács lett felszerelve. A folyosóról belépve az előszobában találjuk magunkat, bal kéz felé nyílik a fürdőszoba, majd továbbhaladva a főzőfülke. A bejárattal szemben van egy déli tájolású tágas nagyszoba, amelyből a lodzsára léphetünk ki. Ez utólagosan beüvegezésre került.A 10. emeleti panorámás lakás évek óta lakatlan állapotban van, így felújítást igényel, hogy újra ragyogó otthont varázsolhasson magának vagy jövőbeli bérlőinek. A lakás még az eredeti nyílászárókkal van ellátva. Bár a lakás állapota javításra szorul, a ház külső része normál állapotú, nem érintette a panelprogram. A szobában szalagparketta a burkolat, az előtér és a konyha linóleummal van fedve.

A fűtés típusa távfűtés. Gáz nincs az épületben, a főzést elektromos tűzhely biztosítja. A villanyórát néhány éve cserélték.

Közelben található a Flórián bevásárlóközpont, a Jysk, sportuszoda, KFC és számos más vásárlási és étkezési lehetőség. Általános iskola és gimnázium is van a közelben. Kiváló a közlekedés is, közelben van a buszmegálló.
Érd:

Referencia szám: LK045082

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148771172

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Drong Sándor

Kulcs-Pont Ingatlan kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn