Eladó Lakás, Budapest 14. ker.

company_logo

171 600 000

Ft

1 144 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 22:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022
Méret:
150 m²

Leírás

Budapest 14. kerületében, Zugló szívében Nívós,150m2-es, nagy teraszos, dupla komfortos, 4 hálószobás panorámás ingatlan eladó!
Garázs és tároló opció tartozik a lakáshoz!

Még elérhető! Hívjon!


M214840

Az új, több ütemben épülő lakóparkban kínálunk korszerű építészeti megoldásokkal, megvételre elegáns, élhető otthonokat.

A beruházás tervezésekor kiemelt figyelmet kapott az épületek barátságos megjelenése, a korszerű, jól használható alaprajzok kialakítása, a világos életterek, és a megújított Rákos-patak csendes környezetével harmonizáló parkosított belső kert megvalósítása.

A három épületből álló elegáns lakópark otthonaiban a fűtési és hűtési energiát környezetbarát levegős-hőszivattyú rendszer biztosítja, a hőleadók a mennyezetbe épített, szabad szemmel nem látható hűtő-fűtő rendszerek, melyekkel a helyiségek hőmérséklete egyedileg szabályozható, akár intelligens/okos hálózat részeként.

A lakóépületek a Rákos-patak közelében helyezkednek el, amelynek közvetlen környéke a beruházás keretein belül már megújult; a patak mellett parkosított zöldfelület épült, sétánnyal, padok és szökőkút kialakításával. A zöld környezetet és a természet közelségét fokozza a földszinti lakások kertkapcsolata, illetve az emeleti lakásokhoz tartozó napfényes erkély vagy tágas terasz, ahonnan akár a Rákos-patak nyugodt, megszépült környékének látványát is élvezhetjük.

Garázs és tároló vásárlása opcionális, az épületek alatti teremgarázsokban az összes lakás számára biztosít a beruházó parkolóhelyet, akár elektromos gépjárműtöltővel.
Mindegyik épületben megtalálható kisebb alapterületű, vagy akár több hálószobával rendelkező ingatlan. A változatos méretű és alaprajzú lakástípusok között az első lakást kereső fiatalok, a CSOK nyújtotta lehetőségeket kihasználni szándékozó családosok, vagy akár a befektetési céllal vásárlók is megtalálhatják álmaik otthonát

A C épület tervezett átadása 2023. III. NEGYEDÉV

171600000 Ft

Referencia szám: M214840-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150770293

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn