Einhell TP-CI 18 Li Brushless-Solo Akkus ütvecsavarozó 180Nm (akku és

company_logo

36 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 8., 13:25
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL TP-CI 18 Li Brushless-solo Akkus ütvecsavarozó (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.   
Az Einhell TE-CI 18 Li Brushless-solo akkumulátoros ütvecsavarozója a Power X-Change termékcsalád nagyteljesítményű tagja, amely magában egyesíti a kiforrt és megbízható lítium-ion technológia valamennyi előnyét és felhasználási lehetőségét. A termékcsalád valamennyi akkumulátorát és töltőkészülékét használhatja a TE-CI 18 Li Brushless-solo termékhez. A szénkefe nélküli motor nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot szavatol, mint a szénkefével felszerelt motorok, mivel ezeknél a készülékeknél nem kell a súrlódásból eredő kopással számolnia. A vastagabb és hosszabb csavarokat könnyedén, fáradtság nélkül behajthatja az Einhell ütvecsavarozójával. Az ütvecsavarozót " (6,35 mm-es) hatszögletű befogóval szállítjuk. A finoman állítható fordulatszám-szabályozó elektronikát mindig a megmunkálandó anyag tulajdonságaihoz igazíthatja; így sem a felületet, sem a készüléket nem terheli túl. Puha felületű és sérülékeny anyagokkal kellene dolgoznia? Ne aggódjon, ez nem jelenthet gondot! A rövid és kisméretű kialakításnak köszönhetően spórolhat az erejével, az ergonomikus Softgrip felület pedig kényelmes és biztos tartást garantál. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk. A Power X-Change család akkumulátorait és töltőkészülékeit külön is megvásárolhatja.
A Power X-Change termékcsalád tagjaSzénkefe nélküli motor - nagyobb erőátvitel és hosszabb élettartamA csuklót speciális ütőmechanizmus védi a csavar behajtása közben fellépő erőktőlÜtvecsavarozó - a vastagabb és hosszabb csavarok könnyű behajtásához6,35 mm-es (") hatszögletű befogóFokozatosan állítható fordulatszám-szabályozó elektronika a könnyed munkavégzés érdekébenRövid, könnyű kialakítás ergonomikus kialakítású Softgrip felületű markolattalBeépített LED a munkaterület megvilágításáhozA készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk (ezeket külön vásárolhatja meg) 
Működési mód: akkumulátorFeszültség: 18 VÜresjárati fordulatszám: 0-2900 /percMax. nyomaték: 180 NmCsomagolás bruttó súlya: 1,25 kgTermék súlya: 1,07 kg
A legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon
1) Akkumulátor kapacitása2) Meghúzott/-lazított hatszögletű 22mm-eskerékcsavarokszáma,egyfeltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia: 
Országos el-és visszaszállítási garancia: 
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150747946

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 45 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn