Einhell TP-CD 18 Li-i BL-Solo Akkus ütvefúró-csavarozó 60Nm (akku és t

company_logo

36 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:08
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL TP-CD 18 Li-i Brushless - Solo szénkefe nélküli Akkus ütvefúró-csavarozó 60Nm (akku és töltő nélkül) 
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.   
Az Einhell TE-CD 18 Li akkumulátoros ütvecsavarozó hosszabb élettartamot szavatol a szénkefe nélküli motorral, mint a szénkefével felszerelt motorok. Mivel itt nem kell a súrlódásból eredő kopással számolnia. A Power X-Change család tagjaként a sorozat valamennyi lítium-ion cellás akkumulátorát behelyezheti a szénkefe nélküli TC-CD 18 Li akkumulátoros ütvecsavarozóba. Az ütvefúró funkció hathatós segítség a felhasználónak, ha nehezen megmunkálható anyagon kell dolgoznia: az ütvefúró mechanizmusnak köszönhetően biztosan át tudja fúrni a követ vagy a betont. A készülék nem csak ütvefúrásra használható: a kétfokozatú hajtómű csavarok behajtására és fúrásra is kiválóan alkalmas. A Quick-Stop (gyorsleállítás) funkció segít abban, hogy a 13 mm-es fém fúrótokmányban egyszerűen és gyorsan kicserélje a szerszámot. Ütvefúráskor hatalmas erők szabadulnak fel, amelyek nem csak a megmunkálandó felületre, hanem a készüléket használó személyre is hatnak. A készülék tervezésekor arra törekedtünk, hogy ezeket minimalizáljuk: a pótfogantyú óvja a kezet és a csuklót, a Softgrip markolat és az ergonomikus kialakítás pedig kényelmes munkavégzést biztosít. A LED-világítás segítségével még rossz látási viszonyok között is dolgozhat a készülékkel: dolgozzon bár sötétebb, nehezen hozzáférhető helyeken, építkezéseken, vagy hétvégi házakban, a megmunkálandó területet mindig látni fogja. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk. A Power X-Change család akkumulátorait és töltőkészülékeit külön is megvásárolhatja.
A Power X-Change termékcsalád tagjaSzénkefe nélküli motor - nagyobb erőátvitel és hosszabb élettartamÜtvefúró funkcióKiváló minőségű 13 mm-es fém fúrótokmányKétfokozatú hajtómű, amellyel a nehezebben behajtható csavarokat is könnyen behajthatja, és gyors fúrási munkákat is elvégezhetQuick-Stop (gyorsleállítás) funkció a gyors és egyszerű szerszámcseréhezErgonomikus kialakítás Softgrip markolattal a kényelmes munkavégzés érdekébenCsuklót kímélő pótfogantyúBeépített LED a munkaterület megvilágításáhozA készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk (ezeket külön vásárolhatja meg)
Akkumulátor:  18 V /  Li-IonFokozatok száma: 2Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat)   0-500 min^-1Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat)   0-1800 min^-1Max. forgatónyomaték (kemény): 60 NmForgatónyomaték-fokozatok száma:  22 settingsFúrótokmány:  13 mm | single sleeveFúrásteljesítmény (beton): 10 mmÜtésszám (1. sebességfokozat): 0-8000 min^-1Ütésszám (2. sebességfokozat): 0-28800 min^-1
Hosszúság: 254 mmSzélesség: 79 mmMagasság: 218 mmCsomagolás bruttó súlya: 1,9 kgTermék súlya: 1,5 kg
1) Akkumulátor kapacitása2) Puhafába behajtható 6 x 60 mm-es csavarok max. száma, egy feltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia:
Országos el-és visszaszállítási garancia:;

Hirdetés azonosító: 150949949

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn