Einhell TP-CD 18 Li Brushless - Solo Akkus fúró-csavarozó 60Nm (akku é

company_logo

32 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 12:13
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL TP-CD 18 Li Brushless - Solo Akkus fúró-csavarozó (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez
 
Az Einhell TE-CD 18 Li Solo szénkefe nélküli akkumulátoros fúró-csavarozó egy sokoldalú, könnyen kezelhető szerszám, amely egyesíti a kiváló teljesítmény, és a hosszú élettartam nyújtotta előnyöket. A szénkefe nélküli, max. 60 Nm teljesítményű motor nagyobb erőátvitelt, és hosszabb működési időt garantál, még akkor is, ha nehezen behajtható csavarokkal kell dolgoznia, vagy ha gyorsan készítenie kell egy furatot. A kétfokozatú hajtómű és a 20 forgatónyomaték-fokozat lehetővé teszi, hogy a motor teljesítményét maximálisan kihasználja, ugyanakkor viszont, ha szükséges, akkor finoman is dolgozhasson vele. Az akkumulátoros fúró-csavarozó a Power X-Change termékcsaládba tartozik, magában hordozva a nagyteljesítményű, kombinálható akkumulátorok valamennyi előnyét és jó tulajdonságát. A Quick-Stop (gyorsleállítás) funkciónak köszönhetően a kapcsológomb elengedését követően a készülék leáll. A kiváló minőségű 13 milliméteres fém fúrótokmányba könnyedén, és szerszámok nélkül befogathatja a szerszámokat. Akkor sem kell aggódnia, ha nincs elegendő fény a munkaterületen: a LED-világítással megvilágíthatja a munkadarabot. Az ergonomikus kialakításnak és a Softgrip markolatnak köszönhetően a készülékkel kényelmesen dolgozhat, miközben a pótfogantyú védi a csuklóját a terheléstől. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk. A Power X-Change család akkumulátorait és töltőkészülékeit külön vásárolhatja meg.

A Power X-Change termékcsalád tagja
Szénkefe nélküli motor - nagyobb erőátvitel és hosszabb élettartamKiváló minőségű 13 mm-es fém fúrótokmányKétfokozatú hajtómű, amellyel a nehezebben behajtható csavarokat is könnyen behajthatja, és gyors fúrási munkákat is elvégezhetQuick-Stop (gyorsleállítás) funkció a gyors és egyszerű szerszámcseréhezErgonomikus kialakítás Softgrip markolattal a kényelmes munkavégzés érdekébenCsuklót kímélő pótfogantyúBeépített LED a munkaterület megvilágításáhozA készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk (ezeket külön vásárolhatja meg) 
Fokozatok száma: 2Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat): 0-500 min^-1Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat): 0-1800 min^-1Max. forgatónyomaték (kemény): 60 NmForgatónyomaték-fokozatok száma: 20Fúrótokmány: 13 mm Hosszúság: 254 mmSzélesség: 80 mmMagasság: 215 mmCsomagolás bruttó súlya: 1,73 kgTermék súlya: 1,3 kg 
 
1) Akkumulátor kapacitása2) Puhafába behajtható 6 x 60 mm-es csavarok max. száma, egy feltöltéssel
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:;

Hirdetés azonosító: 150949870

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn