Einhell TP-AG 18/125 CE Q Li - Solo fordulatszám szabályzós Akkus saro

company_logo

49 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 15., 16:09
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL TP-AG 18/125 CE Q Li - Solo Akkus, szénkefe mentes sarokcsiszoló, flex 125mm, fordulatszám szabályzós (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez.   
Az Einhell Professional akkus sarokcsiszoló TP-AG 18/125 CE Q Li-Solo praktikus eszköz a köszörüléshez, vágáshoz, nagyoláshoz és polírozáshoz. A Power X-Change család tagjaként az akkumulátoros sarokcsiszoló a sorozat összes akkumulátorával és töltőjével kombinálható. A praktikus eszközt erős kefe nélküli motor hajtja. A kefe nélküli motorok hatékonyabbak, erősebbek és tartósabbak, mint a kefés motorok. Sőt, a kefe nélküli motorok nem igényelnek semmilyen karbantartást. 3000 és 10500 ford./perc között a vágócsiszoló teljesítménye a fordulatszám szabályozásával rugalmasan illeszthető az adott anyaghoz és a különféle alkalmazásokhoz. A folyamatos fordulatszámú elektronika egyenletes teljesítményt biztosít a fordulatszám csökkenése nélkül  még nagy terhelés mellett is. A gyorskioldó anya lehetővé teszi a vágótárcsa gyors, szerszám nélküli cseréjét. A TP-AG 18/125 CE Q Li akkumulátoros sarokcsiszolóval való használatra, vágótárcsák max. átmérője 125 mm, ami akár 33 mm-es vágási mélységet tesz lehetővé. A maximális rugalmasságot a gyors állítású tárcsavédő kínálja, amely az adott munkahelyzethez illeszthető. A kényelmes kezelés érdekében a kompakt csiszolóvágó csiszoló egy további fogantyúval, amely két pozícióban rögzíthető, és softgrip felületekkel van felszerelve. A beépített porvédő védi a készülék belsejét a szennyeződésektől, és az intelligens légcsatornával kombinálva megnöveli az élettartamot. A tisztításhoz a rács könnyen eltávolítható. A túlterhelés elleni védelem megakadályozza a túlmelegedés okozta károkat, a lágyindítás- és újraindítás-védelem pedig nagy biztonságot nyújt a munkavégzés során. Az akkumulátoros sarokcsiszolót vágótárcsa, akkumulátor vagy töltő nélkül szállítjuk. Az akkumulátor és a töltő külön kapható, például praktikus indítókészletként.
Jellemzők:- A Power X-Change család tagja, 1 × 18V elem szükséges- Szénkefe nélküli motor - nagyobb teljesítmény és hosszabb működési idő- PurePOWER Brushless - 10 év motorgarancia a regisztráció után- Lágyindítás és újraindítás védelem a biztonság és az egység védelme érdekében- Szerszám nélküli tárcsacsere a gyorskioldó anyának köszönhetően- Tartósság a túlterhelés elleni védelemnek köszönhetően- Tárcsavédő gyors beállítással a nagyobb rugalmasság érdekében- Az állandó elektronika nagy terhelést tesz lehetővé sebességveszteség nélkül- Sebességszabályozás  LED kijelzővel- Kiegészítő fogantyú  rugalmasan két pozícióban rögzíthető- Tartófelület a készülék biztonságos elhelyezéséhez- Javaslat az optimális eredmény eléréséhez: 2,5 Ah-s vagy nagyobb akkumulátor- Akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk- Vágó- és csiszolókorongok nélkül szállítjuk
Műszaki adatok:Alapjárati fordulatszám max.: 3000-10500 perc^-1Max. vágási mélység: 33 mmMax. tárcsa átmérője: 125 mmMotor típus: Kefe nélküli motorMotor feszültség: 18 VA termék súlya: 1,7 kg

2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia: év Einhell PurePOWER Brushless garancia: 

Hirdetés azonosító: 150889947

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 4 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn