Einhell TE-VC 18 Li - Solo Akkus kézi porszívó (akku és töltő nélkül)

company_logo

15 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 15:56
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL TE-VC 18 Li - Solo Akkus kézi porszívó (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez
 
Az TE-VC 18 Li solo akkumulátoros kézi porszívó egy egyszerűen kezelhető, igazi kis erőgép az Einhell Power X-Change családjából. Az akkumulátoros kézi porszívó tökéletes segítség minden helyzetben: mindegy, hol kell használnia, biztos lehet abban, hogy a felhelyezett szívófejjel bárhol és bármilyen felületet megtisztíthat vele. A padlótisztító szívófejet kifejezetten kemény felületű padlókhoz, és sima felületekhez tervezték. A másik szívófejet kárpitokhoz és textíliákhoz használhatja. A fugatisztító szívófej segítségével a nehezen elérhető helyeket is egyszerűen megtisztíthatja. A 46,5 centiméteres hosszabbító cső segítségével az akkumulátoros készüléket padló porszívóként is használhatja úgy, hogy használat közben függőlegesen tartja. A porgyűjtő tartály űrtartalma 540 milliliter. Az új Power X-Change technológiának köszönhetően nem kell többet aggódnia, hogy nem éri el a tisztítandó helyeket, esetleg több akkumulátort és töltőkészüléket kell vásárolnia, vagy éppen nem lesz megfelelő a készülék teljesítménye. Mindössze egyetlen akkumulátorra és töltőkészülékre lesz szüksége ahhoz, hogy a Power X-Change termékcsalád valamennyi tagját üzemeltesse. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.
A Power X-Change termékcsalád tagja540 ml-es porgyűjtő tartályPadlótisztító szívófej kifejezetten kemény felületű padlókhoz, és sima felületekhezFugatisztító szívófej a nehezen elérhető helyekhezKárpittisztító fej kárpit és ruhaanyagok tisztításáhozA hosszabbító csővel (0,465 m) padló porszívóként is használhatja a készüléketA készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk (ezeket külön vásárolhatja meg)
Hosszúság: 477 mmSzélesség: 135 mmMagasság: 190 mmCsomagolás bruttó súlya: 1,8 kgTermék súlya: 0,85 kg1) Akkumulátor kapacitása 2) Max. üzemidő üresjáratban,egyfeltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:;
{youtube}kiibAmcbizA{/youtube}

Hirdetés azonosító: 150949883

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn