Einhell TE-CD 18 Li E-Solo Akkus fúró-csavarozó 47Nm (akku és töltő né

company_logo

23 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 18:36
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

Einhell TE-CD 18 Li E-Solo Akkus fúró-csavarozó (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.  
Az Einhell TE-CD 18 Li E - solo akkumulátoros fúró-csavarozó egy sokoldalú és könnyen kezelhető szerszám, amely egyesíti a kiváló teljesítmény, és a hosszú élettartam nyújtotta előnyöket. A nagyteljesítményű, kiváló minőségű fém hajtőművel felszerelt motor és az erős Power-X-Change akkumulátorok hosszabb üzemidőt, és intenzívebb felhasználást tesznek lehetővé. A Power X-Change családba tartozó kiváló minőségű lítium-ion sorozat valamennyi akkumulátorát és töltőkészülékét felhasználhatja az Einhell valamennyi Power X-Change technológiával készült termékéhez. A kétfokozatú hajtóművel és az elektronikus forgatónyomaték-beállítással felszerelt motor teljesítményét finoman szabályozhatja, és így csavarok behajtására és fúrásra is használhatja. A kiváló minőségű 13 milliméteres fém fúrótokmányba könnyedén, és szerszámok nélkül fogathatja be a szerszámokat. Az egyszerű szerszámcserét az automatikus orsóreteszelés teszi lehetővé. Akkor sem kell aggódnia, ha nincs elegendő fény a munkaterületen: a LED világítással könnyedén megvilágíthatja a munkadarabot. Az ergonomikus kialakításnak és a puha markolatnak köszönhetően a készülékkel végzett munka mindig kényelmes lesz. Az övcsíptető szériatartozék. A készüléket akkumulátorok és töltőkészülék nélkül szállítjuk. Ezeket külön, egyfajta kezdő készletként vásárolhatja meg.
A Power X-Change termékcsalád tagjaGyors szerszámcsere a kiváló minőségű gyorsbefogó tokmány révénElektronikus forgatónyomaték-beállítás az optimális erőátvitelértKétfokozatú hajtómű csavarok behajtásához, gyors fúrási munkákhozEgyszerű szerszámcsere az automatikus orsóreteszelés révénNagyteljesítményű motor és kiváló minőségű fém hajtóműErgonomikus Softgrip felület a kényelmes munkavégzés érdekébenBeépített LED világítás a munkaterület optimális megvilágításáhozPraktikus övcsíptetővelAkkumulátor és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
Fokozatok száma: 2Üresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat): 0-400 min^-1Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat): 0-1400 min^-1Max. forgatónyomaték (kemény): 47 NmForgatónyomaték-fokozatok száma: 9 állásFúrótokmány: 13 mm | single sleeve
Hosszúság: 223 mmSzélesség: 88 mmMagasság: 211 mmCsomagolás bruttó súlya: 1,43 kgTermék súlya: 1,14 kg
1) Akkumulátor kapacitása2) Puhafába behajtható 6 x 60 mm-es csavarok max. száma, egy feltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia:
Országos el-és visszaszállítási garancia:

Hirdetés azonosító: 150950171

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn