Einhell TC-SY 400 P Festékszóró (szórópisztoly) (4260005)

company_logo

21 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL TC-SY 400 P Festékszóró (szórópisztoly)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
 
A TC-SY 400 P elektromos festékszóró pisztoly színt hoz az Ön életébe is: a kompakt, akár egy kézzel is használható, kis- és közepes méretű felületek festésére (bevonására) tervezett festékszóró rendszer rendkívül hasznos segítőtárs, legyen szó projekt- vagy barkácsolási munkákról. A TC-SY 400 P lakkok és lazúrok szórására, felvitelére használható. Akár egy vékony réteg védőlakkot, akár egy vastag réteg lazúrt, vagy valamilyen speciális réteget szeretne felvinni, biztos lehet abban, hogy jól választott: az egykezes festékszóró rendszert úgy tervezték, hogy a festék mennyiségét a mindenkori feladatnak megfelelően tudja szabályozni. Az állítható légszelep segítségével vízszintes és függőleges helyzetbe, vagy kör alakúra állíthatja a sugarat. Ez a funkció maximális rugalmasságot biztosít, legyen szó bármilyen munkáról. Annak érdekében, hogy a készüléket minden használat után alaposan meg tudja tisztítani, a gyári csomagolásban talál egy tisztító tűt a fúvóka tisztán tartásához. A TC-SY 400 P pisztolyt levehető szórófejjel tervezték: így gyorsan és egyszerűen leveheti és megtakaríthatja azokat az alkatrészeket, amelyek a festék továbbításáért és szórásáért felelősek. A festékszóró rendszert egyszerűen és helytakarékosan tárolhatja a praktikus akasztó segítségével. A csomagban talál egy viszkozitás mérő edényt, és két fúvókát, amelyeket különböző viszkozitású lakkokhoz és lazúrokhoz használhat. A gyári csomagolásban található egy tisztítókefe is, amellyel a felszállócsövet, illetve egy tisztító tű, amellyel a fúvókát tisztíthatja meg, és egy 800 ml térfogatú festéktartály, amelyet a munka végeztével a mellékelt fedél segítségével tökéletesen le tud zárni.
Egykezes készülék, kis- és közepes méretű felületekhezLakkok és lazúrok szórására, felviteléhezA szórófejet leszerelheti, és könnyedén megtakaríthatja az összes festéket továbbító alkatrésztÁllítható szórási mennyiség, amellyel a festékmennyiségét a mindenkori feladathoz tudja igazítaniÁllítható légszelep, amelynek segítségével vízszintes és függőleges helyzetbe, vagy kör alakúra állíthatja a sugaratKényelmes és biztos fogás a Softgrip felületnek köszönhetőenPraktikus felfüggesztés a helytakarékos tárolás érdekében2 darab fúvókával a különböző viszkozitású lakkokhoz és lazúrokhozTisztító kefével a felszállócső tisztításáhozTisztító tűvel a fúvóka tisztításáhozViszkozitás mérő edénnyelPontos, szorosan zárható fedéllelSkálával ellátott, 800 ml-es festéktartállyal
Tartály mérete: 800 ml
Hosszúság: 515 mmSzélesség: 275 mmMagasság: 292 mm
 
2+1 év teljes körű garancia: 
Országos el-és visszaszállítási garancia:;
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150521795

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn