Einhell TC-PL 750 kézi gyalugép 750W (4345310)

company_logo

18 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 10:40
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

EINHELL TC-PL 750 Elektromos gyalu
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
A TC-PL 750 egy nagyteljesítményű elektromos kézi gyalu, amelyet max. két milliméteres forgácsmélységre terveztek. A 750 wattos teljesítménynek és a percenkénti 16.000 fordulatnak köszönhetően a TC-PL 750 könnyedén és hatékonyan megbirkózik a fa felületekkel. Az optimális gyalulási eredményt a nagyméretű késhenger biztosítja. A beépített automatikus talpaló gondoskodik arról, hogy a készülék biztosan álljon, és a munkadarab ne sérülhessen meg. Az erős alumínium talplemez segít abban, hogy a megmunkált felület mindig sima legyen. Az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően mindig erősen tarthatja a készüléket, és biztos lehet abban, hogy még a nehezebb, intenzívebb munkák közben sem fog elfáradni. A Softgrip felület tovább növeli a komfortérzetet, és még kényelmesebb munkavégzést biztosít. A csomagolásban található egy párhuzamos ütköző és egy mélységütköző, valamint egy keményfém marókés (gyalukés).
Nagyteljesítményű elektromos kézi gyalu max. 2 milliméteres forgácsmélységhezNagy késhenger az optimális eredmény elérése érdekébenAutomatikus talpaló a biztonságos leállítás érdekébenErős alumínium talplemez a kiváló végeredményértErgonomikus fogantyú a kényelmes és könnyű munkavégzés érdekébenKényelmes és biztos fogás a Softgrip felületnek köszönhetőenPárhuzamos ütközővelMélységütközővel1x keményfém marókéssel (gyalukéssel)

Elektromos hálózat: 220-240 V | 50 HzTeljesítmény: 750 WÜresjárati fordulatszám: 17000 min^-1Gyaluszélesség: 82 mmForgácsmélység: 2 mmHoronymélység: 10 mmHosszúság: 307 mmSzélesség: 166 mmMagasság: 192 mmCsomagolás bruttó súlya: 3,09 kgTermék súlya: 2,31 kg 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150606128

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 37 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn