Einhell TC-MX 1400-2 E festékkeverő, habarcskeverő, malter keverő 1400

company_logo

34 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:42
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

EINHELL TC-MX 1400-2 E festékkeverő, habarcskeverő, malter keverő 1400 W
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Folyékony és por állagú építőanyagok keverésekor a szakértők ragaszkodnak a minőségi, nagy teljesítményű TC-MX 1400-2 E festék-habarcskeverőhöz. Kétsebességes hajtóműve az erős, tartós alumínium házban a 1400 wattos motor teljesítményét választhatóan magas nyomatékká vagy nagy fordulatszámmá alakítja, így az adott keverési sebesség optimálisan igazítható a keverésre váró anyag állagához A nagyméretű, ergonomikus fogónak köszönhetően a habarcskeverő tökéletesen használható, a hosszú, erős gumikábel pedig megfelelő mozgási hatótávot biztosít. A keverő lassan indul el a lágyindítóval, és a dinamikusan felépülő fordulatszám-szabályozás a fordulatszám-előválasztóval lehetővé teszi a fordulatszám megfelelő beállítását. A kényelmes, folyamatos működéshez lezárható üzemi kapcsolóval rendelkezik a gép, valamint a hajtómű nyakán helyezkedik el a szártartó, így a meglévő keverőállvánnyal is lehet dolgozni. Az erős keverőszál tartóval bármilyen, M14 menetes keverőszerszám üzemeltethető. A szállítási csomag része a 133 mm átmérőjű habarcskeverő is.
2 sebességfokozat a magas forgatási nyomatékhoz és a nagy keverőteljesítményhezElektronikus fordulatszám szabályozás fordulatszám előválasztássalTartós és erős alumínium hajtóműházVáltómű nyak szártartóval a telepített üzemhezErgonomikus markolat és rögzítőkapcsoló a folyamatos üzemhezLágyindítóval a kellemes, biztonságos üzemhezErős keverőtartó M14-es menettelKeverővel habarcshoz (átmérő 133 mm)
Elektromos hálózat: 230 V | 50 HzTeljesítmény: 1400 WÜresjárati fordulatszám (1. sebességfokozat):  0-480 min^-1Üresjárati fordulatszám (2. sebességfokozat): 0-780 min^-1
Hosszúság: 325 mmSzélesség: 325 mmMagasság: 210 mmCsomagolás bruttó súlya: 6,07 kgTermék súlya: 3,46 kg 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia: 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150669359

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 40 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn