Einhell TC-CL 18 Li H - Solo Akkus lámpa (akku és töltő nélkül) (45141

company_logo

12 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 15., 17:28
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL TC-CL 18 Li H - Solo Akkus lámpa (akku és töltő nélkül) 
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez.
A TE-CL 18 Li H-solo akkus lámpa nagy segítség minden fajta sötétben és rosszul megvilágított helyen végzendő munka esetén. A különösen világos 280 lm erősségű fény biztosítása céljából a CREE Ltd. cég nagy teljesítményű LED-jeivel van ellátva. Köszönhetően a rendkívül kis áramfogyasztásnak a lámpa hosszan tartóan világít. Az optimális megvilágításról a rugalmasan dönthető lámpafej gondoskodik. A puha markolatú hordozófogantyúval ellátott stabil háznak köszönhetően a lámpa könnyen szállítható. A praktikus fémkampója segítségével bárhová gyorsan és egyszerűen felakasztható. A TE-CL 18 Li H-solo akkus lámpa, mint az Einhell Power X-Change család tagja, a Power X-Change család összes akkujával táplálható. A már meglévő Power X-Change sorozat kiegészítéseként a kiszállítására akku és töltőkészülék nélkül kerül sor.
 
Power X-Change termékcsalád tagja
A Power X-Change család tagjaA gyártó CREE Ltd. minőségi LED-jeiNagy rugalmasság a forgatható fejjelPraktikus fémkampóErgonomikus fogantyú puha markolattalSzállítás, akkumulátor és töltő nélkül (külön kapható) 
Akkumulátor: 18 V | Li-IonLED-ek száma : 1 dbFényáram: 280 lmFénytávolság: 33 mHosszúság: 80 mmSzélesség: 75 mmMagasság: 245 mmCsomagolás bruttó súlya: 0,33 kgTermék súlya: 0,21 kg1) Akkumulátor kapacitása 2) Világítási időtartam,egyfeltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:

Hirdetés azonosító: 150890442

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 4 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn