Einhell REDAXXO 36/25 Akkus ágaprító, késes aprítógép (akku és töltő n

company_logo

89 990

Ft

Feladás dátuma:

ma, 13:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL REDAXXO 36/25 Akkus ágaprító, késes aprítógép (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.  

Twin-Pack technológia: 2x 18 V akku, nagyobb teljesítmény
Lehajtható akkumulátorborítás a maximális védelemért
3 darab speciális acélból készült aprítókéssel
Nagy méretű betöltőnyílás
Motorbiztonsági kapcsoló a hosszú élettartam érdekében
Lehajtható tölcsér biztonsági rögzítéssel
Robosztus tartóváz kerekekkel
Kiváló minőségű gyűjtőzsák
Kampó a gyűjtőzsák rögzítéséhez
Praktikus hordfogantyú
Mellékelt tömőfával és tömőfatartóval a készüléken
Akku és töltő nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
5,2 Ah vagy nagyobb kapacitású akku használata ajánlott

Termékleírás:Az Einhell REDAXXO 36/25 akkumulátoros késes aprítógépe az Ön kertjébe is elhozza a határtalan szabadságot! Nem számít, hogy a kert melyik szegletében halmozódnak fel a bokrokról lemetszett ágak, a fákról levágott vékonyabb gallyak, a lehullott levelek, vagy épp a sövénynyesedék: az akkumulátoros aprítógéppel bárhol dolgozhat, és ehhez még az elektromos hálózathoz sem kell csatlakoztatnia a készüléket! Az akkumulátoros aprítógép az Einhell Power X-Change termékcsalád tagja, ezért a sorozat valamennyi akkuját és töltőjét használhatja hozzá. A maximális teljesítményről a 36 V feszültséget biztosító Twin-Pack technológia gondoskodik, ami két 18 V akku erejét egyesíti. Az optimális teljesítmény elérése érdekében 5,2 Ah vagy nagyobb kapacitású akkumulátor használata ajánlott. Az akkumulátort a munkálatok során a felhajtható akkumulátorfedél óvja a szennyeződésektől, az esőtől és az ütődésektől. Mindegy, hogy a vékonyabb száraz, kemény ágakat vagy a kerti zöldhulladékot (leveleket, bokorról levágott zöldet vagy sövénynyesedéket) szeretné eltüntetni, a nagy méretű betöltőnyílást használva (tömőfa segítségével) egyszerűen és biztonságosan felapríthatja a max. 25 mm átmérőjű ágakat és az egyéb kerti zöldhulladékot. A felaprított hulladékok így helytakarékosan tárolhatók, komposztálhatók, vagy épp mulcsként hasznosíthatók. Az integrált tartónak köszönhetően a tömőfa mindig elérhető közelségben lesz a munkálatok során. A készülék gyári csomagolása tartalmaz egy kiváló minőségű, 55 literes zsákot, amelyet egyszerűen az aprítógép burkolatához rögzíthet a kampók segítségével. Az erős váznak, a kerekeknek és az integrált szállítófogantyúnak köszönhetően az aprítógép mozgatásra rendkívül egyszerű. A biztonsági zárral ellátott lehajtható tölcsér könnyű és biztonságos tisztítást, illetve karbantartást garantál. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy könnyen eltávolíthassa az eltömődések okát, így a speciális acélból készült három erős aprítókés néhány pillanattal később már folytathatja is a munkát. A motorvédő-kapcsoló leállítja a készüléket, ha túl nagy terhelés éri a motort. A REDAXXO 36/25 akkumulátoros aprítógép gyári csomagolása nem tartalmazza az akkut és a töltőt. Ezeket külön vásárolhatja meg.
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:
 
{youtube}5oBrF1apAWI{/youtube}
 
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150521353

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 34 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn