Einhell PXC Starter Kit 18V 5,2Ah akkumulátor és töltő (4512147)

company_logo

41 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 15:52
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL PXC Starter Kit 18V 5,2Ah akkumulátor és töltő
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez.  

Univerzálisan kompatibilis az összes Power X-Change eszközzel
Az akkumulátor jellemzői:
PLUS technológia: nagyobb teljesítmény az intenzív munkához
Akkumulátorkezelő rendszer (ABS) az optimális akkumulátorfigyeléshez
A legjobb teljesítmény, biztonság, tartósság és élettartam az ABS-nek köszönhetően
Alacsony önkisülés a kiváló minőségű Li-ion celláknak köszönhetően
3 fokozatú LED kijelző a töltöttségi szint szabályozásához
Magas ütésvédelem és jó tapadás a gumírozott háznak köszönhetően
A ház por és korrózió ellen védett
Süllyesztett fogantyú az akkumulátor könnyű eltávolításához a szerszámból
Alkalmas TWIN-PACK használatra 36 V-os alkalmazásokban
A töltő jellemzői:
Univerzálisan kompatibilis az összes Power X-Change akkumulátorral
Állandó akkumulátor-felügyelet az optimális töltés érdekében
Mélyen lemerült akkumulátorok újraaktiválása frissítési móddal
6 fokozatú LED kijelző az akkumulátor és a töltési állapot információihoz
Intelligens töltéskezelés a legmagasabb szintű biztonság érdekében.
Egyszerű falra szerelés a beépített akasztóhurkoknak köszönhetően

Termék leírása:Az Einhell 18 V 5,2 Ah Power X-Change Starter Kit tökéletes alap a hazai Power X-Change termékcsalád elindításához vagy bővítéséhez. Az 5,2 Ah-s akkumulátorral és a 3 A-es töltővel ellátott indítókészlet az Einhell többfunkciós és korlátlanul kombinálható Power X-Change akkumulátorrendszerének részét képezi. Az univerzálisan alkalmazható Power X-Change akkumulátorok energiát és tartósságot biztosítanak az összes vezeték nélküli eszköz számára a teljes termékcsaládban. A sorozat töltői univerzálisan használhatók minden Power X-Change akkumulátorhoz. Az előnyök nyilvánvalóak: Egy akkumulátorral és egy töltőkészülékkel minden készülékhez nem csak jelentős vásárlási költséget takarít meg, de univerzális jellege védi a környezetet, és rugalmasságot kínál otthon és kertben. A kiváló minőségű Li-ion akkumulátor ellenáll a memóriaeffektusnak és az önkisülésnek, amely általában az akkumulátorokban fordul elő az állandó, nagy teljesítmény érdekében. Az 5,2 Ah-s akkumulátor nagy teljesítményű ikercsomagos felhasználásra is alkalmas 36 V-os alkalmazásokban. A folyamatvezérelt ABS aktív akkumulátorkezelő rendszer integrált mikroprocesszora segítségével folyamatosan figyeli az akkumulátor paramétereit. Ez biztosítja a maximális biztonságot, a készülék optimális teljesítményét, a maximális üzemidőt és a maximális élettartamot. Az aktuális töltöttségi állapotot a 3 fokozatú LED jelzőfény segítségével ellenőrizheti. A ház kialakításának köszönhetően ellenáll a pornak, a korróziónak és a mechanikai hatásoknak. A gumibevonat nagy ütésvédelmet biztosít az akkumulátornak, és jó fogást biztosít. A süllyesztett markolatnak köszönhetően az akkumulátor minden egységből könnyen eltávolítható. A 3A-es töltőkészülék kompakt kialakítású, ezért kis helyet igényel, és a beépített akasztófüleknek köszönhetően könnyen falra szerelhető. A gyorstöltési technológia még lerövidíti a töltési időt, az akkumulátort pedig az intelligens töltéskezelő rendszer folyamatosan felügyeli az optimális töltés és a legmagasabb szintű biztonság érdekében. A frissítési módnak köszönhetően lehetőség van a mélyen lemerült akkumulátorok újraaktiválására. Az akkumulátorral kapcsolatos összes aktuális információt egy 6-szoros LED állapotjelző biztosítja minden akkumulátorhoz. Használatra kész: Az 5,2 Ah-s akkumulátor mindössze 100 perc alatt használatra kész. Ha az akkumulátor hosszabb ideig marad a töltőkészülékben, a

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150812242

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 47 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn