Einhell GE-LC 18/25 Li - Solo Akkus láncfűrész (akku és töltő nélkül)

company_logo

40 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 15., 08:50
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL GE-LC 18/25 Li - Solo Akkus láncfűrész (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.  
Az Einhell GE-LC 18 Li Solo akkumulátoros láncfűrész ötvözi az Einhell termékek erejét az OREGON láncok élességével. A kiváló minőségű OREGON vágókarddal és lánccal kombinálva az akkumulátoros láncfűrész egy rendkívül felhasználóbarát és biztonságos készülék. A könnyen kezelhető láncfűrész megbízható segítség közepes méretű fák ritkításához és kivágásához, tűzifa aprításához, valamint gerendák el- és szétvágásához. Az Einhell akkumulátoros láncfűrészét minden hobbikertész kényelmesen és biztonságosan használhatja. A felhasználó biztonságát a visszacsapódás-védelemmel ellátott mechanikus láncfék garantálja. Visszacsapódáskor azonnal aktiválódik, aminek következében a lánc rögtön leáll. A láncfogó csapszeg azonnal leállítja a láncot, ha az lelazulna. A fémből készült erős karmos ütköző biztonságos és kényelmes munkavégzést szavatol, legyen szó bármilyen munkáról. Az ergonomikus markolatnak köszönhetően mindig biztosan és kényelmesen tarthatja az Einhell akkumulátoros láncfűrészét. Sem a lánc feszességének beállításához, sem annak cseréjéhez nem lesz szüksége szerszámra. Az olajtartályt, amely az automatikus lánckenésért felel, kényelmesen utántöltheti a nagyméretű olajbetöltő nyíláson keresztül. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk.
A Power X-Change család tagja 
Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészláncSzerszám nélküli láncfeszítés és lánccsereErgonomikus fogantyúFémből készült karmos ütközőVisszacsapódás-védelem és láncfékNagy olajbetöltő nyílásAutomatikus láncolajozásLáncfogó csapszegAkkumulátor és töltőkészülék nélkül
Kardhosszúság: 250 mmVágáshosszúság: 230 mmVágási sebesség:  4.3 m/sOlajtartály űrtartalma: 200 mL
Csomagolás bruttó súlya: 4 kgTermék súlya: 2,9 kg
A legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon1) Akkumulátor kapacitása2) Vágások max. száma 70 x 70 mm élfa esetén, egy feltöltéssel  
2+1 év teljes körű garancia:
Országos el-és visszaszállítási garancia:

Hirdetés azonosító: 150890472

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 4 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn