Einhell GE-LC 18/25 Li Kit (1x3,0Ah) Akkus láncfűrész akkuval és töltő

company_logo

63 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 18., 21:15
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL GE-LC 18/25-1 Li Kit (1x3,0Ah) Akkus láncfűrész akkuval és töltővel
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. 
Az Einhell GE-LC 18/25-1 Li Kit akkumulátoros láncfűrész gyári csomagolásában megtalál mindent, amire belépő szintű vagy rutinos Power X-Change felhasználóként egyaránt szüksége lehet. Ha az Einhell Power X-Change akkumulátoros készülékeivel dolgozik, akkor ötletei megvalósításának csak a képzelete szabhat határt: nem kell többé attól tartania, hogy megbotlik a kábelrengetegben, vagy a hosszabbító nem ér el a munkadarabig. Sőt, mostantól hosszabbítóra sem lesz szüksége! Az akkut és a töltőt a sorozat mindegyik készülékéhez használhatja. A szettben megtalálja a nagy teljesítményű GE-LC 18/25-1 Li akkumulátoros láncfűrészt, valamint az OREGON vágókardot és a fűrészláncot. A könnyen kezelhető láncfűrész megbízható segítség közepes méretű fák ritkításához és kivágásához, tűzifa aprításához, valamint gerendák elvágásához. Az akkumulátoros láncfűrész kényelmes és biztonságos munkavégzést szavatol. A felhasználó biztonságát a visszacsapódás-védelemmel ellátott mechanikus láncfék garantálja, ami visszacsapódáskor azonnal aktiválódik, így a lánc rögtön leáll. A láncfogó csapszeg azonnal leállítja a láncot, ha az leugrana. A fémből készült erős karmos ütköző biztonságos és kényelmes munkavégzést garantál, legyen szó bármilyen munkáról. Az ergonomikus markolatnak köszönhetően mindig biztosan és kényelmesen dolgozhat az Einhell akkus láncfűrészével. A lánc feszességének beállításához és cseréjéhez nem lesz szüksége külön szerszámra. Az automatikus lánckenésért felelős olajtartályt bármikor utántöltheti a nagyméretű betöltőnyíláson keresztül. A csomagban talál egy gyorstöltőt, amelyet valamennyi Power X-Change akkuhoz használhat, valamint egy nagy teljesítményű, töltöttségiszint-jelzővel ellátott PXC-akkumulátort. A három darab LED-ről bármikor egyszerűen leolvashatja az akkumulátor töltöttségi szintjét. Az akkut a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A töltő segítségével az összes PXC-akkut feltöltheti.

Power X-Change rendszerakkumulátor
Akkumulátor töltöttségiszint-jelző 3 db LED-del
Az akku további Power X-Change készülékekhez is használható
Készülékhez mellékelt gyorstöltővel
Kiváló minőségű OREGON vágókard és fűrészlánc
Szerszám nélküli láncfeszítés és -csere
Ergonomikus fogantyú
Fémből készült karmos ütköző
Visszacsapódás-védelem és láncfék
Nagy olajbetöltő nyílás
Automatikus láncolajozás
Láncfogó csapszeg 

Akkumulátor: 18 V | 3000 mAh | Li-IonTöltési idő: 1hKardhosszúság: 250 mmVágáshosszúság: 230 mmVágási sebesség:  4.5 m/sOlajtartály űrtartalma:  200 mLAkkumulátorok száma:  1   
A legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon1) Akkumulátor kapacitása2) Vágások max. száma 70 x 70 mm élfa esetén, egy feltöltéssel  
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:

Hirdetés azonosító: 150950355

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn