Einhell GE-DW 1155 N-A Mélykútszivattyú 1100W (4170937)

company_logo

119 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 13:16
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

EINHELL GE-DW 1155 N-A Mélykútszivattyú 1100W
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt! 

Automata üzemmód
Integrált szárazon futás elleni védelem
Robusztus nyomótömlő csatlakozó nemesacél betéttel
Nemesacélból készült rozsdamentes szivattyúház
Többkozatú szivattyúkerék-rendszer a maximális kifolyási nyomás biztosítása érdekében
Beépített visszacsapó szeleppel
Hosszú élettartam a kiváló minőségű csúszógyűrűs tömítésnek köszönhetően
Nemesacél szűrő
Könnyen hozzáférhető nyomócső csatlakozó a készülékház felső részén
2 db akasztógyűrűvel
22 méter hosszú kötél

Termék leírásaAz Einhell GE-DW 1155 N-A búvárszivattyú teljesen automata: ha a vízellátás megszakad, akkor azonnal kikapcsol. Amennyiben újra van víz a vízvételi helyen, a készülék automatikusan újra bekapcsol. A nyolcfokozatú szivattyúkerék-rendszer a tiszta vizet még a mélyebben fekvő víztározókból és kutakból is képes akár 55 méteres magasságig felszivattyúzni. Az automata funkciónak és a nagy szállítási nyomásnak köszönhetően a búvárszivattyú ideális megoldás kerti öntözőrendszerek működtetéséhez, valamint háztartások vízellátásának biztosításához, különösen WC-k öblítéséhez, mosógépek üzemeltetéséhez, vagy éppen autómosáshoz. A kompakt és keskeny kialakításnak köszönhetően akár vékony csövekben is használhatja a készüléket. A szivattyú maximális merülési mélysége 19 méter. A 22 méter hosszú tápkábel és a mellékelt kötél magas fokú rugalmasságot biztosítanak. A nagy teljesítményű 1100 W motorral a szivattyú maximális teljesítménye akár 6000 liter/óra is lehet. A búvárszivattyú rendkívül strapabíró. A robusztus készüléket egy sor biztonsági funkció teszi még biztonságosabbá. A szivattyúház és szűrő, valamint a nyomócső-csatlakozó betétje rozsdamentes acélból készültek. Ezek  a kiváló minőségű csúszógyűrűs tömítéssel együtt  hozzájárulnak a készülék élettartamának jelentős mértékben történő meghosszabbításához. A szárazon futás elleni védelem megóvja a készüléket abban az esetben, ha megszűnne a vízellátás. A nyomócső-csatlakozó (33,3 mm | 1, belső menetes) a szivattyú könnyen hozzáférhető felső részén található. Az integrált visszacsapó szelep megakadályozza, hogy a víz visszafolyjon.
Műszaki adatokElektromos hálózat: 220-240 V | 50 HzTeljesítmény: 1100 W Max. szállítás nyomás: 5,5 bar Max. szállítási mennyiség: 6000 L/h Max. szállítási magasság: 55 m Max. merülési mélység: 19 m Víz max. hőmérséklete: 35 °C Tápkábel: 22 m | H07RN-F Termék súlya: 10,2 kg
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150605592

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 37 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn