Einhell GE-CR 30 Li - Solo Akkus kapálógép, talajlazító (akku és töltő

company_logo

69 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 09:15
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL GE-CR 30 Li - Solo Akkus kapálógép, talajlazító (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!  
Az Einhell GE-CR 30 Li - Solo akkumulátoros motoros kapája egy nagyteljesítményű és nagyszerű segítőtárs kisebb és közepes méretű kertek talajának fellazítására. A motoros kapa nagy teljesítményét a Power X-Change sorozat két darab 18 V-os akkumulátor biztosítja. A Power X-Change családba tartozó kiváló minőségű lítium-ion sorozat valamennyi akkumulátorát és töltőkészülékét felhasználhatja a Power X-Change technológiával készült valamennyi Einhell termékhez. A nagyteljesítményű akkumulátoroknak köszönhetően nem kell többet bajlódnia a hosszabbító kábelekkel. A négy darab kiváló minőségű és erős vágókés gondoskodik arról, hogy a 300 milliméteres munkaszélességet, és a max. 200 milliméteres munkamélységet maximálisan kihasználhassa. Kényelmesen és hosszabbító kábelek nélkül feláshatja vele a zöldség- és virágágyásokat, illetve, a többi kerti munkát is előkészítheti vele. Az ergonomikus kialakítású, összecsukható nyéllel könnyebb, kényelmesebb a munkavégzés, az állítható magasságú kerekeknek köszönhetően pedig egyszerűen arrébb tolhatja a motoros kapát. A kétkezes kapcsoló még nagyobb biztonságot szavatol. A készüléket akkumulátorok és töltőkészülékek nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.
A Power X-Change termékcsalád tagja
A Power X-Change család tagja, 2 x 18 V akkumulátor szükségesKétkezes biztonsági kapcsolóErgonomikus, összecsukható nyélStrapabíró vágókésekÁllítható magasságú kerekekA készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk (ezeket külön vásárolhatja meg)
Működési mód: akkumulátor; 2 x 18 V Munkaszélesség: 30 cmMunkamélység: 20 cmVágópengék: 4 db / 20 cmCsomagolás bruttó súlya: 13,36 kgTermék súlya: 10,99 kg A legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon1) Akkumulátor kapacitása (2 db akkumulátor szükséges) 2) Max. üzemidő üresjáratban,egy feltöltéssel 
 
2+1 év teljes körű garancia:
Országos el-és visszaszállítási garancia: 
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150457344

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 33 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn