Einhell GC-SC 36/31 Li-Solo Akkus talajlazító és gyepszellőztető (akk

company_logo

53 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 21:55
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL GE-SC 35/1 Li-Solo Akkus talajlazító és gyepszellőztető (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.   

A Power X-Change család tagja, 2 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
Nagy teljesítményű főáramkörű motor
Golyóscsapágyas késhenger 8 db dupla nemesacél késsel
3 fokozatú vágási magasság állítás szállító pozícióval
Állítható magasságú, összecsukható nyél
Nagy futófelületű, füvet kímélő kerekek
Ütésálló műanyag ház
Opcionálisan bővíthető, 3 az 1-ben készülék (levegőztető henger/gyűjtőkosár)
Max. 300 m nagyságú füves területekhez (az akkumulátor teljesítményétől függően)
Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)

TermékleírásAz Einhell GC-SC 36/31 Li-Solo akkumulátoros talajlazítójával újra régi fényében ragyoghat a pázsitja! Használja talajlazításra, szellőztetésre vagy moha eltávolítására: a rugalmasan bevethető akkumulátoros készüléknek egyik feladat sem jelenthet gondot! A Power X-Change koncepciónak köszönhetően az akkumulátoros talajlazítóval hosszabbítókábelek nélkül dolgozhat, így a kert legutolsó szegletét is könnyedén megmunkálhatja vele. A nélkülözhetetlen segítőtárs üzemeltetéséhez 2 darab, egyenként 18 V feszültségű akkumulátorra lesz szüksége, amelyeket a Power X-Change termékcsalád összes többi készülékéhez is használhat. 16 darab talajlazító kés segít abban, hogy a GC-SC 36/31 Li-Solo segítségével könnyedén megmunkálhassa a zöld területet. A talajlazítónak egy erős, főáramkörű motor kölcsönöz elegendő energiát a munkák elvégzéséhez. A golyós csapágyas késhengeren nyolc darab, erős, nemesacélból készült dupla kés található. A talajlazítót három különböző munkamélységben és szállítási pozícióban is rögzítheti. A vezetőnyél állítható magasságú, és pillanatok alatt a felhasználó magasságához igazítható - nem beszélve arról, hogy összehajtva helytakarékos tárolást tesz lehetővé. A készüléket nagy felületű kerekekkel és erős, ütésálló műanyagból készült burkolattal szerelték fel. A GC-SC 36/31 Li-Solo opcionálisan 3 az 1-ben készülékké alakítható a levegőztető henger és a gyűjtőkosár használatával. A talajlazítót max. 300 négyzetméteres területek megmunkálására tervezték. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön - például praktikus kezdőcsomagok formájában - vásárolhatja meg.Műszaki adatokMunkaszélesség 31 cmTalajlazító kések száma 8 PiecesElső kerék átmérője 18 cmHátsó kerék átmérője 10 cmTermék súlya: 7,95 kg
A legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon1) Akkumulátor kapacitása (2 db akkumulátor szükséges) 2) Megmunkálható terület max. nagysága egy feltöltéssel (a terület nagysága ideális feltételek és munkakörülmények figyelembevételével került megállapításra)
 
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150605905

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 37 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn