Einhell GC-SC 18/28 Li-Solo Akkus talajlazító és gyepszellőztető (akk

company_logo

54 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 09:28
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL GC-SC 18/28 Li-Solo Akkus talajlazító, gyepszellőztető (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez.  

A Power X-Change család tagja, 1 x 18 V akkumulátor szükséges
Szénkefe nélküli Einhell motor - szénkefe nélküli elektromotorral
Golyóscsapágyas késhenger 12 nemesacél késsel
3-fokozatú magasságállítás parkoló pozícióval
Ergonomikus, összecsukható nyél gyorsrögzítő karokkal
Állítható magasságú nyél gyorsrögzítő karokkal
Nagy futófelületű, füvet kímélő kerekek
Ütésálló műanyag ház
Opcionálisan bővíthető, három az egyben készülék (levegőztető henger/gyűjtőkosár)
Max. 200 m-es füves területek megmunkálására (teljesítmény-/akkumulátor függő)
A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk (ezeket külön vásárolhatja meg)

TermékleírásA 18 V-os GC-SC 18/28 Li-Solo akkumulátoros talajlazító egy nagyteljesítményű és megbízható kerti készülék, amelyet kisebb és közepes méretű területek talajának fellazítására terveztek. Kiváló segítség a gyep ápolásában! A golyóscsapágyas késhengerre szerelt 12 darab nemesacél kés eltávolítja a mohát, a gazt és azok gyökerét. Az 1 darab 18 V-os Power X-Change akkumulátorról üzemeltett erős, szénkefe nélküli elektromos motor nagy forgatónyomatékot, folyamatos munkamenetet, és jó eredményt szavatol. A gyorsrögzítő karral ellátott, állítható magasságú nyélnek, és a három különböző magassági fokozatba állítható kerekeknek köszönhetően a talajlazító könnyedén a felhasználó igényeihez szabható, legyen szó a talaj, vagy gazzal benőtt területek megmunkálásáról. Az extra parkoló pozíció gondoskodik a vágószerszám, és - természetesen - a talaj védelméről is. A nagyfelületű kerekek könnyebb munkavégzést garantálnak még a nehezen járható területeken is - nem beszélve arról, hogy a nagy felületnek köszönhetően még a füvet is megóvhatja. Az erős készülékház kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készült. Az összecsukható nyélnek köszönhetően a talajlazítót helytakarékosan tárolhatja. A GC-SC 18/28 Li-Solo készüléket tovább bővítve egy igazi három az egyben készülékre tehet szert: ehhez szüksége lesz a tartozékként megvásárolható levegőztető hengerre (3405571) és a fűgyűjtő kosárra (3405576). Ezt a talajlazítót kb. 200 m-es füves területek megmunkálására tervezték (teljesítmény-/akkumulátor függő). A készüléket akkumulátorok és töltőkészülékek nélkül szállítjuk.
Műszaki adatokMotor típus: szénkefe nélküli elektromos motorMotor feszültsége: 18VTermék súlya: 6,6kgA legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon1) Akkumulátor kapacitása 2) Megmunkálható terület max. nagysága egy feltöltéssel(a terület nagysága ideális feltételek és munkakörülmények figyelembevételével került megállapításra)
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150457202

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 33 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn