Einhell GC-CL 18 Li E Kit (1x2,0Ah) Akkus lombfúvó akkuval és töltővel

company_logo

39 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 15:59
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

EINHELL GC-CL 18 Li E Kit (1x2,0Ah) Akkus lombfúvó akkuval és töltővel
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez.
 
A GE-CL 18 Li E Kit akkumulátoros lombfúvó egy megbízható eszköz, amellyel gyorsan és könnyedén dolgozhat nyílt terepen, és a szűkebb, nehezen hozzáférhető területeket is könnyen tisztán tarthatja. Az Einhell új Power X-Change akkumulátor rendszere lehetővé teszi, hogy a lombfúvóval huzamosabb ideig dolgozzon: üzemeltesse a készüléket egy nagyteljesítményű 18 V, 2,0 Ah kapacitású akkumulátorral, és felejtse el a kábelekkel járó vesződséget! Az GE-CL 18 Li E Kit akkumulátorának aktuális töltöttségi szintjét pillanatok alatt leolvashatja; ehhez mindössze a három töltöttségi szintet jelző LED-et kell ellenőriznie. Az akkumulátorokat felhasználhatja a Power X-Change termékcsaládhoz tartozó számos más készülékben is. A gyári csomagoláshoz mellékelünk egy tartalék gyorstöltő. A kézreálló és könnyű készülék rendkívül kényelmes vezeték nélküli munkát tesz lehetővé. Az elektronikus fordulatszám szabályzó segítségével mindig pontosan beállíthatja a fúvási teljesítményt. A Softgrip felületnek köszönhetően az akkumulátoros lombfúvóval végzett munka mindig kényelmes és biztonságos lesz.
Rendszer akkumulátor - Power X-Change akkumulátorAkkumulátor töltöttségi szint jelző 3 db LED-delAz akkumulátor más Power X-Change készülékekhez is használhatóRendszer gyorstöltő készülékkelFordulatszám-szabályozásSoftgrip felület a kényelmes munkavégzés érdekébenKisméretű és könnyen kezelhetőKönnyű kialakításErős légzési sebesség 210 km/h sebességgel
Akkumulátor: 18 V | 2000 mAh | Li-IonTöltési idő: 40minTöltőkészülék - hálózati feszültség: 200-250 V | 50-60 HzÜresjárati fordulatszám: 12000 min^-1Üzemidő max. hossza: 240 minMax. légáteresztés: 105.6 m/hKimenő légáram: 210 km/hAkkumulátorok száma: 1 db
Hosszúság: 490 mmSzélesség: 155 mmMagasság: 192 mmCsomagolás bruttó súlya: 2,73 kgTermék súlya: 1,73 kg
2+1 év teljes körű garancia:  el-és visszaszállítási garancia:;
 

Hirdetés azonosító: 150950517

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn