Einhell GC-CH 1846 Li - Solo Akkus sövényvágó (akku és töltő nélkül) (

company_logo

24 990

Ft

Feladás dátuma:

ma, 13:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
egyéb

Leírás

 EINHELL GC-CH 1846 Li - Solo Akkus sövényvágó (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt! 
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez.  
A GE CH 1846 Li akkumulátoros sövényvágó nagy teljesítményű eszköz, amely kis súlyával és kényelmes méretével különlegesen komfortossá teszi a nagy területü telkeken növő sövények, bokrok, cserjék, konyhakertek áramhálózattól független gondozását. A fém hajtómű hosszú élettartamot biztosít, és a lézervágott, gyémánttal köszörült acélból készített kések tiszta vágófelületet eredményeznek. Az integrált, kétkezes biztonsági kapcsoló elengedésekor kevesebb mint egy másodpercen belül megállnak a kések. A késeket alumíniumból gyártott pengetakaró védi. A lökésvédő furattal erősíthető a falra, ezáltal egyetlen kézmozdulattal, helytakarékosan elhelyezhető a sövényvágó. Stabil tartótokban kényelmesen szállítható vagy tartható a GE-CH 1846 Li. A szállítmány nem tartalmaz akkumulátort és töltőt.
A Power X-Change termékcsalád tagja
Kicsi és kézhezállóKis súly a kényelmes munkavégzéshezFém hajtómű a hosszú időtartamhozKétkezes biztonsági kapcsolóAlumínium késfedélÜtésvédő tartóval falra szereléshezKés lézerrel vágott és gyémántköszörült acélbólErős tok tároláshoz és szállításhozAkkumulátor és töltő nélkül
Kardhosszúság: 520 mmVágáshosszúság: 46 cmFogak közötti távolság: 15 mmVágásszám percenként: 2200 min^-1Hosszúság: 892 mmSzélesség: 180 mmMagasság: 185 mmCsomagolás bruttó súlya: 2,6 kgTermék súlya: 2 kg1) Akkumulátor kapacitása 2) Max. üzemidő üresjáratban, egy feltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia:
Országos el-és visszaszállítási garancia:;
{youtube}k2PJ3lqCRXQ{/youtube}
{youtube}NpYn-gGcGA8{/youtube}

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150522344

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 33 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn