Einhell GC-AW 6333 Automata házi vízmű 630W (4176730)

company_logo

52 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 8., 10:34
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

EINHELL GC-AW 6333 Automata házi vízmű 630W
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!
 
A GC-AW 6333 vízmelegítő hatékony és megbízható eszköz a tározóvíz, a kút és a tengely öntözési célú vagy háztartási vízellátás iránti keresletorientált, energiatakarékos szivattyúzásához. Elektronikus áramláskapcsolója LED kijelzővel és automatikus funkcióval a szivattyút a vízkivétel automatikusan be- és kikapcsolja. Erőteljes 630 wattos motorja a gép legfeljebb 3300 liter víz / óra, maximum 8 méter mélységből. Ezt akár 3,6 bar nyomónyomással is elvégezhetjük, ami egyben a 36 méteres maximális szállítási magasságnak felel meg. A tank egység egy előszűrő, beépített visszacsapó szelep, amely javítja a víz minőségét, és ezáltal megakadályozzuk a szivattyút. Ezenkívül a készülék integrált, elektronikus szárazonfutás elleni védelem, amely aktívan megvédi azt a túlmelegedéstől a vízszivattyú lebontása esetén. A vízszivattyú van szerelve egy nagy víz töltőanyag a könnyű töltés, ürítés a maradék víz könnyen megközelíthető a víz leeresztő dugót alján. A fém szívónyílás és a műanyagból készült nyomáscsatlakozás, valamint a robusztus műanyag szivattyúház különösen magas minőségű, hosszú élettartamú. A praktikus fogantyú kényelmes szállítást tesz lehetővé, és a háztartási automata gyorsan használható mindenütt. A visszamaradt víz ürítését célszerűen az alján lévő leeresztődugóval végezzük. A fém szívó port és a nyomás port műanyag, valamint a robusztus műanyag szivattyúház a kiváló minőségű készült a hosszú élettartam érdekében. A praktikus fogantyú kényelmes szállítást tesz lehetővé, és a háztartási automata gyorsan használható mindenütt. A visszamaradt víz ürítését célszerűen az alján lévő leeresztődugóval végezzük. A fém szívónyílás és a műanyagból készült nyomáscsatlakozás, valamint a robusztus műanyag szivattyúház különösen magas minőségű, hosszú élettartamú. A praktikus fogantyú kényelmes szállítást tesz lehetővé, és a háztartási automata gyorsan használható mindenütt.
Hálózati csatlakozó: 230 V | 50 HzTeljesítmény: 630 WMax. Áramlás: 3300 L / hMax. Szállítási magasság: 36 mMax. Szállítási nyomás: 3,6 barMax. Szívómagasság: 8 mMax. Vízhőmérséklet: 35 ° CSzívás: 42 mm (R11 / 4 AG)Nyomáscsatlakozó: 33,3 mm (R1 IG)Távvezeték: 1,5 m | H07RN-F
Hosszúság: 475 mmSzélesség: 260 mmMagasság: 360 mmCsomagolás bruttó súlya: 9,73 kgTermék súlya: 9,9 kg
 
2+1 év teljes körű garancia:
Országos el-és visszaszállítási garancia:
 

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150748717

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 45 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn