Einhell AXXIO- Solo Akkus sarokcsiszoló, flex 125mm (akku és töltő nél

company_logo

39 990

Ft

Feladás dátuma:

ma, 13:11
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL Axxio 18/125 - Solo Akkus sarokcsiszoló, flex (akku és töltő nélkül)
Garancia: 2+1 év teljes körű! (online regisztráció esetén)Ingyenes szerviz futár szolgáltatás a garancia időtartama alatt!Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez. 
Az Axxio Einhell akkus sarokcsiszoló, praktikus eszköz a műhelyben, otthonban vagy a garázsban való munkavégzés során. Erőteljes, vezeték nélküli és könnyű vele a munkavégzés - ezen minőségi tulajdonságokat helyezték előtérbe a tervezési kritériumok során. A sarokcsiszoló tagja a Power X-Change termékcsaládnak, és a sorozat összes eszközével használható. Az optimális használatért minimum 2.6Ah-ás vagy nagyobb teljesítményű akkumulátorral használja. A szénkefe nélküli motor nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot kínál. Lágy indítás és újraindítás elleni védelem a megnövelt felhasználói biztonságért. A kényelmes munkavégzést a vékony kialakítás, az ergonomikus puha markolat és kiegészítő fogantyú biztosítja. A rendkívül egyenletes működés érdekében a motor és a hajtómű külön lett választva. A gyorsbeállító eszközzel ellátott korongvédő rugalmas munkavégzést tesz lehetővé. A rugalmassághoz, még a kiegészítő fogantyú járul hozzá melyet két helyzetbe lehet állítani. A vezeték nélküli sarokcsiszoló túlterhelés-védelemmel, és robusztus alumínium fogaskerékházzal készült a hosszú élettartam érdekében. Ezt a termék vágókorong, akkumulátor és töltő nélkül kerül kiszállításra.
A Power X-Change család tagjaSzénkefe nélküli motor - nagyobb erőátvitel és hosszabb élettartamPuha indítási funkció és újraindulás elleni védelem a nagyobb biztonság érdekébenTúlterhelés elleni védelem a hosszú élettartam érdekébenNagyon egyenletes működés a motor és a hajtómű elkülönítése miattLemezvédő gyors beállítási lehetőséggel a rugalmas munkavégzéshezRobusztus alumínium hajtómű házKarcsú kivitel, ergonomikus, puha felülettelA kiegészítő fogantyú rugalmasan illeszthető 2 pozícióbaAjánlat az optimális eredmény érdekében: 2,6 Ah Plus akkumulátor vagy nagyobb teljesítményűAkku és töltő nélkül szállítva (külön kapható)A vágólemez nem tartozék

Műszaki adatok: Korongátmérő: 125 mmMax üresjárati fordulatszám: 8500 ford./percMax. vágási mélység: 33 mm 
Hosszúság: 313 mmSzélesség: 120 mmMagasság: 120 mmCsomagolás bruttó súlya: 1,915 kgTermék súlya: 1,44 kg
 
A legjobb teljesítmény elérése érdekében legalább 2,5 Ah kapacitású akkumulátorral dolgozzon
1) Akkumulátor kapacitása2) Vágások max. száma  12 mm köracél darabolása esetén, egy feltöltéssel
 
2+1 év teljes körű garancia: el-és visszaszállítási garancia:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150522223

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 33 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn