Einhell 18V 3,0 Ah SEALED Power X-Change Plus A2 akkumulátor (4511618)

company_logo

24 990

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 15:16
Üzleti felhasználó
Bolt

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
akkus szerszám

Leírás

EINHELL 18V 3,0 Ah SEALED Power X-Change Plus A2 akkumulátor
Power X-Change rendszerű egységesített akkumulátor illeszthető hozzá, mellyel többféle gépet képes működtetni. Nagy előnye, hogy Önnek elég akár 1 db akku és töltő az összes gépéhez. Az akkuk száma és teljesítménye egyénileg választható, mindegyik kompatibilis minden Power X-Change géphez  
Maximális védelem - SEALED-technológia:SEALED-technológiával tervezett Power X-Change akkumulátoraink vízsugár- és porállóak, és megfelelnek az IP57 besorolás előírásainak. Mindegy, hogy vízzel, fa- vagy fémmegmunkálásból származó porral kell megbirkóznia, a SEALED-technológiával készült kék gyűrűs akkuk ellenállnak a környezeti viszontagságoknak, és még akkor sem keletkezik bennük kár, ha 30 percet töltenek 1 méter mélyen, a vízfelszín alatt. A csatlakozóaljzat plusz érintkezőjén található integrált rövidzár elleni védelem azonnal lekapcsolja az elektronikát, ha víz éri a szenzort: így nem keletkezhet kár az akkuban. Ha megszáradt, az akku ismét használható.
18V 3,0Ah SEALED PXC Plus A2 akkumulátor:A legújabb generációs lítium-ion cellák 13%-kal kompaktabb kialakításúak, 10%-kal könnyebbek, és 100%-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak, bármilyen munkához használja is a készüléket. A teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez a PLUS-technológia nyújt extra támogatást.

Univerzális megoldás: valamennyi Power X-Change eszközzel kompatibilis
SEALED-technológia: por és vízsugár ellen védett, IP57 védettségi osztály
Rövidzár elleni védelem arra az esetre, ha teljesen víz alá merülne
A legújabb cellatechnológia: nagyobb teljesítmény, könnyebb kialakítás
A töltöttségi szintet a 3 fokozatú LED kijelzőn jeleníti meg
Funkcióellenőrző LED
Plus-technológia: még több erő teljesítményintenzív feladatok elvégzéséhez
Akkumulátor-felügyeleti rendszer (ABS) az akku folyamatos ellenőrzéséhez
Max. teljesítmény, biztonság, tartósság és élettartam az ABS-nek köszönhetően
Kiváló minőségű lítium-ion cellák: nincs memória-effektus
Alacsony arányú mélykisülés és nagy, állandó teljesítmény
Gumírozott burkolat a nagyfokú ütésvédelem és kényelmes kezelés érdekében
Süllyesztett fogantyú az akkumulátor könnyű kivételéhez
TWIN-PACK (36 V feszültséget igénylő) alkalmazásokhoz is 







Termék leírása:Az Einhell 18 V 3,0 Ah SEALED Power X-Change PLUS az Einhell multifunkcionális és végtelenül kombinálható Power X-Change akkumulátor-rendszerének része. Az univerzális Power X-Change akkumulátorok a teljes termékcsaládban a kerti és műhelyszektorra kiterjedő teljesítményt és kitartást biztosítanak minden akkumulátoros elektromos szerszámhoz. A SEALED akkumulátorok különlegessége? Zárt háza révén víz- és porálló az IP57-es védelmi osztály szerint. A beépített rövidzárlat-védelemnek köszönhetően az akkumulátor csatlakozóján található extra érintkező révén az érzékelőrendszer érzékeli a vízzel való érintkezést, és kikapcsolja az elektronikát. Ez biztosítja, hogy még ha az akkumulátor teljesen vízbe is merült, akkor is tovább használható, ha megszáradt. A legújabb generációs lítium-ion cellák 100%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, így minden alkalmazásban maximális teljesítményt nyújtanak, emellett 13%-kal kompaktabb kialakítással és 10%-kal kisebb tömeggel rendelkeznek. Emellett PLUS technológiánk extra teljesítményt biztosít az intenzív feladatokhoz. Továbbá a kiváló minőségű akkumulátor nem szenved a legtöbb akkumulátorral ellentétes memória- vagy önkisülési hatásoktól, ami azt jelenti, hogy egyenletesen nagy teljesítményt tud nyújtani. A 18 voltos, 3,0 Ah-s Power X-Change PLUS a Power X-Change család csúcskategóriás akkumulátora, amely a 36 V-os TWIN PACK alkalmazásokban is használható. A folyamatvezérelt ABS aktív akkumulátor-kezelő rendszer a beépített mikroprocesszor segítségével folyamatosan felügyeli az akkumulátor paramétereit. Ez biztosítja a maximális biztonságot, az optimális készülékteljesítményt, a maximális üzemidőt és a maximális élettartamot.

Hirdetés azonosító: 150950039

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti felhasználó)

Utoljára aktív: 5 napja

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn