Dali Spektor 6 - fekete

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
hangfal

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó kitűnő állapotban lévő Dali Spektor 6 - fekete színben.
A képek az eladásra kínált termékről készültek.

Új ára: 319.990,-Ft és info:


A két 6-os mélynyomóval és a 25 mm-es lágy dóm magassugárzóval ez a nagyméretű padlón álló hangfal a Spektor család erőforrása. Részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást biztosítva, tökéletes választás bármelyik sztereó, vagy surround konfigurációhoz.

Erősítőbarát

A Spektor széria erősítőbarát kialakítása tökéletes választás, szinte az összes hasonló árkategóriájú erősítőhöz. Mindegy, hogy kompakt HiFi-t, sztereó erősítőt, vagy surround erősítőt választunk, a Spektor a legjobbat fogja kihozni mindegyikből, megmutatva neked, hogy mennyire jó lehet a zeneművek és a filmek hangzása.

A Dali Spektor 6 az erőforrás a Spektor családban. Ilyen remek HiFi teljesítmény elérése ebben az árkategóriában a hangfal tervezésének köszönhető. A tervezés nem csak az összes tapasztalatunkat és tudásunkat igényelte, hanem sok-sok demó szobában eltöltött órát is, fejlesztve a meghajtókat és a keresztváltó tervezést a tökéletes audio minőség megalkotása céljából.

Amennyiben olyan megfizethető padlón álló hangfalakat keresel, amelyek erőt nyújtanak, akkor a Spektor 6 a tökéletes választás számodra. Biztosítják a részletes, dinamikus és erőteljes hangvisszaadást és tökéletes választást jelentenek bármelyik sztereó, vagy surround konfigurációhoz, összekapcsolva a Spektor 1, vagy Spektor 2 kompakt hangfalakkal.

A Dali Spektor 6, mint minden Dali hangfal, az alapvető akusztikai és elektro-akusztikai szabályainknak megfelelően lett megtervezve, azzal az erős meggyőződéssel, hogy a tiszta és valóban hiteles, őszinte hangvisszaadás még közelebb visz az élőzene teljes élvezetéhez.

Hirdetés azonosító: 150828235

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn