Cybex Solution S-fix S fix Sfix isofix 15-36kg gyerekülés autósülés

42 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Méret:
Egyéb

Típus:
Autóba rögzíthető

Leírás

A gyerekülés teljesen hibátlan, olyan, mintha új lenne.
Postázni tudom.
Fix ár!

A Cybex Solution S-fix egy 15-36 kg-os súlycsoportba tartozó autósülés - az utolsó, amelyre gyermekének szüksége van. Ennek a modellnek a tervezésekor a maximális kényelemre és a magas szintű biztonságra összpontosítottunk. A kényelmes utazást a széles, puha ülés, a kényelmes háttámla és a praktikus kartámaszok garantálják. A biztonságról az LSP oldalütközőrendszer, a maximális energiafelvételű és tartós kagylóhéj, valamint a szabadalmaztatott fejtámla gondoskodik, amely jelentősen csökkenti a gyermek fejének a mellkasra esésének kockázatát. A jól jelzett biztonsági öv-vezetés és az Isofix csatlakozók minimálisra csökkentik a beillesztési hibák kockázatát, és az ülés nagyon biztonságosan megmarad bármely autóban. A fejtámla akár 12 különböző magasságban is állítható, hogy a kicsi ne nőjön ki túl korán az ülésből. A lélegző bársony kárpitot nagyra értékeli majd meleg időben, vagy ha koszos lesz, mivel könnyen mosható a mosógépben.

Szabadalmaztatott fejtámla hátrahajtható rendszer

Autóban utazva nagyon gyakran előfordul, hogy az alvó gyermek feje akaratlanul előre, a mellkasának esik. Ez nagyon veszélyes, mert ilyenkor a baba testének nagy része az autósülésen kívül van, ami az a zóna, amely ütközés esetén védelmet garantál. A Cybex Solution S-fix szabadalmaztatott rendszere megakadályozza ezt. A dönthető fejtámla megváltoztatja az erők eloszlását, és határozottan gyakrabban támaszkodik a fej a fejtámlának, így az egész test a maximálisan biztonságos helyzetbe kerül. A háttámla 3 különböző dőlésszögbe állítható.

Tartós héj

A Solution S-fix teljes héja rendkívül erős és energiaelnyelő anyagokból készült. Ez biztosítja, hogy az ülés hatékonyan elnyelje az ütközés energiáját, és megvédje gyermekét a sérülésektől. Az alkalmazott technológia minőségét és tartósságát az ADAC független töréstesztjei is megerősítették. A Cybex Solution S-fix 4 csillagot kapott, ami nagyon jó eredmény.

Fekvő háttámla

A Cybex Solution S-fix szabadon dönthető funkciójának köszönhetően a Cybex Solution S-fix bármilyen autósülésbe könnyedén befér. Ez egy nagyon fontos funkció. Egy autósülés csak akkor tudja hatékonyan elnyelni az ütközés energiáját, ha a háttámla és az ülés is a kanapé mellett van.

Kényelmes, széles ülés

Az igazán nagyvonalú, mély és széles ülés hosszú utakon is garantálja a kényelmet. Az üléspárna puha és megfelelően formázott, hogy hosszabb használat után is jól teljesítsen. Ha ehhez hozzáadjuk a légáteresztő és kellemes tapintású szöveteket, akkor olyan ülést kapunk, amelyben a gyerekek szívesen utaznak - a Solution S-fix.

Egy ülés, amely együtt nő a gyermekkel

A fejtámla akár 12 különböző pozícióban is állítható, így mindig gyermeke magasságához igazíthatja a beállítást. A változtatásokat egy speciális fogantyú segítségével, egy kézzel, erő alkalmazása nélkül lehet elvégezni. Ez az egyik oka annak, hogy a Cybex Solution S-fix ilyen hosszú élettartamot garantál. Természetesen a háttámla megfelelő szélességéről sem feledkeztünk meg - a háttámla "V" betű alakban készült, így annál szélesebb, minél magasabb a felhasználó. Ez egyformán jól működik egy három-, négy-, öt- vagy akár tizenkét éves gyermek esetében is.

Egyszerű, stabil rögzítés

Az ülés biztonságos és megbízható felszerelése az egyik legfontosabb dolog az utazásbiztonság szempontjából - egyetlen rendszer sem működik megfelelően, ha az ülés nem tapad a kanapéhoz. A Cybex Solution S-fix két független csatlakozási pontot kínál: az isofix csatlakozókat és az autóöveket. Az előbbi stabilizálja az egész ülést, és kiküszöböli a rendszer nem kívánt elmozdulásának kockázatát, még boruláskor is. Ez akkor is hasznos, ha egyedül, gyermek nélkül vezetünk - az isofix csatlakozók biztosítják, hogy az ülés nem csúszik el a hátsó üléspadon például éles kanyarokban

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149829328

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn