Cybex Cloud Q autósülés 0-13kg + Q-Fix bázis Autumn Gold Plus

28 000

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

okt 20., 08:08
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Méret:
0-13 kg között

Típus:
Autóba és babakocsiba rögzíthető

Leírás

A Cybex Cloud Q a 0-13 kg-os súlycsoportban használható autósülés. A megbízható biztonság mellett ez a modell nagyszerű funkcionalitást is kínál, például a teljesen állítható fejtámlával, amely lehetővé teszi, hogy gyermekét igény szerint fekvő vagy ülő helyzetben helyezze el. Az egész ülést puha, érintésbarát bélés borítja, amely kényelmes környezetet biztosít gyermeke számára. Ráadásul a Cybex Cloud Q ülés egy hasznos, SPF50+ UV-szűrővel ellátott függönnyel van ellátva, amely megvédi a gyermeket a tűző napsütéstől és a kiszámíthatatlan esőzésektől. Végül érdemes megemlíteni, hogy ez a modell sikeresen használható egy teljes értékű babakocsi hordozóágyának részeként.

A Cybex Q-Fix alap az autósülés autóba való könnyebb beszereléséhez való. Ennek köszönhetően nem kell minden alkalommal, amikor gyermekkel autózunk, az ülést autóövvel és Isofix csatlakozókkal rögzítenünk, csak rá kell helyeznünk az ülést az alapra, és egy jellegzetes kattanás után biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk biztonságban van. Speciális jelölések jelzik, ha az ülés megfelelően rögzítve van.
A Cybex Q-fix bázisnak állítható stabilizáló lába van, ami növeli a biztonságot vezetés közben.
Az alapot alapfelszereltségként Isofix csatlakozókkal szerelik fel, azonban ha az Ön autója nem rendelkezik Isofix csatlakozóval, akkor az autós hevederek segítségével is felszerelhető.

Hirdetés azonosító: 150969593

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn