Csíksomlyó LC14

79 999 999

Ft

1 454 545 Ft/m²

Cím:

Budapest; IV. kerület; Káposztásmegyer

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

szept 26., 13:27

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
A++

Házszám:
2

Belmagasság:
3 m alatt

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2012

Havi közösköltség:
23000  Ft/hó

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
azonnal
Méret:
55 m²

Leírás

Árcsökkenés!!! Az ár csupán 2024.10.15-ig él!

Eladó Káposztásmegyer II-N, A Harmónia Lakóparkban egy forgalomtól elzárt, nyugodt, madárcsicsergős környezetben található 3 Szobás, Két Hatalmas Teraszos Lakás!

Magánszemélytől, Tehermentes Tulajdonjoggal Azonnal Költözhető!!!

A Vételár: 79,99 Millió Forint, a felszíni autóbeálló ára pedig 4,5 Millió Forint, továbbá a lakáshoz tartozik egy tároló melynek az ára szintén 4,5 Millió Forint, amelyek megvásárlása kötelező. Az ingatlan csak a parkoló és a tároló megvásárlása esetén megvásárolható!

A 2007-ben épült, 4 emeletes társasház 30 CM-Es Tégla falazattal és 10 CM-Es Hőszigeteléssel rendelkezik, és LIFT is van az épületben.

Az ingatlan a 4. emeleten helyezkedik el, teljes értékű tetővel, garantáltan csendes nettó 52 m-es lakóterülettel, ahol található egy Előszoba, Amerikai Konyhás Nappali + Étkező, ahonnan egy 416 M-Es Terasz nyílik, Kádas Fürdőszoba + WC, és két hálószoba (az egyik 9,38 m, a másik 12,5 m), melyekből egy 16 M-Es Terasz érhető el. Az ár nem tartalmazza a Felszíni Autóbeállót és a földszinti Tárolót. Az ár tartalmazza a Beépített Hálószoba-, Konyha-, Előszoba-, közlekedő- És Fürdőszoba Bútorokat.

A nyílászárók műanyagok , 3 Rétegűek szúnyoghálóval és redőnnyel ellátottak. 2023-ben tisztasági festés, parketta csere, konyhafelújítás és fürdőszoba felújítás történt.

A fűtésről és a meleg vízről gázkazán gondoskodik. Az ingatlan Saját Víz-, Villany- És Gázmérő Órákkal rendelkezik, a közös költség 23 500 Ft, ami magában foglalja a szemétszállítást, közös helyiségek takarítását, karbantartását, valamint a kert gondozását, öntözőrendszer működtetését.

Ideális választás Fiatal Párok vagy Kisgyermekes Családok számára, a lakópark teljesen zárt területen található, játszótérrel és parkkal. A lakók biztonságáról a kóddal nyitható kapuk és kaputelefon gondoskodnak.

A közelben, 5 perc sétára elérhető az Aquaworld, valamint nagy zöld területek és parkok, mint például a Farkaserdő, ahol lehetőség van kikapcsolódásra és sportolásra.

A környék infrastruktúrája kiváló: iskolák, óvodák, orvosi rendelők, gyógyszertárak és bevásárlási lehetőségek (SPAR, ALDI, Lidl) is találhatók a közelben. Gépkocsival 10 percre van a Dunakeszi Bevásárló Központ (Auchan, Decathlon, Jysk, Buy WAY). Tömegközlekedés: 122-Es, 30-AS És 296-OS Buszok, valamint a 14-Es Villamos végállomása található a közelben. Autóval gyorsan elérhető az M0-S Autópálya is.

Előzetes telefonos egyeztetés után a lakás rugalmasan megtekinthető.

Ingatlanközvetítők Kérem, NE Keressenek!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért és megtekintési időpont egyeztetéséért!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150491472

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn