Circus Maxximus carhartt dvd bontatlan

999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
DVD

Műfaj:
Egyéb

Leírás

Circus Maxximus egy vad utazás a Carhartt Streetwear világán keresztül. A film a tevékenységek sokoldalú keverékét mutatja be, a BMX-esektől és a korcsolyázóktól a zenéig, a művészetig és a dizájnig.

A Carhartt gyökerei 1889-ig nyúlnak vissza, amikor Hamilton Carhartt megalapította a Carhartt Inc.-t a Michigan állambeli Detroitban, az USA-ban. A Carhartt 1994 óta forgalmazza Európában. A Carhartt Inc. szokásos munkaruha kollekciójától kezdve a Carhartt gyorsan alkalmazkodott az európai piachoz. A Carhartt könnyen az egyik vezető márkává vált az európai Streetwear szcénán belül.

A BMX, a korcsolya, a zene és a street art mindig is a carhartti kultúra lényeges részét képezték. A cég természetesen ösztönzi és támogatja a szubkultúrák, kis rendezvények és egyéni művészek fejlődését és terjeszkedését. A BMX, a korcsolya, a zene és a street art mindig is elengedhetetlen része volt a
Circus Maxximusnak mindezen tevékenységek dokumentálásában. Azt tükrözi, hogyan nőtt fel a Carhartt Streetwear, hogyan vált az európai utcai ruházati kultúra lényeges részévé, és hogyan fejlődtek a szubkultúrák a nemzetközi streetwear szcéna elemi részévé.

Ez a film a Carhartt Streetwear házon belüli produkciója, és rávilágít a márkák elmúlt évtizedbeli tevékenységének mérföldköveire.

A Circus Maxximus-t műalkotásnak tekintik. Gyorsan mozgó képek különféle grafikákkal és műalkotásokkal kombinálva.

Ezzel a filmmel a Carhartt Streetwear betekintést nyújt a neves művészek munkáiba, akikkel az évek során együtt dolgoztak, a BMX- és gördeszkacsapatok túráiról és versenyeiről készült dokumentumfilmeket, a Combination Records és barátai körüli zenét, valamint a nemzetközileg elismert eseményeket és turnékat Carhartt Streetwear.

Csatlakozzon Tonga The White Lion-hoz, a Kígyóemberhez és a többiekhez az európai utcákon való utazásuk során, és merüljön el a Carhartt Streetwear varázslatos arénájában.

Az aréna nyitva... Élvezze az utazást!

Circus Maxximus
A Carhartt Streetwear házon belüli gyártású
DVD: 72 perc + Bónusz anyag

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149562571

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 6 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn