CTA MIN+ 2x100 Watt audiofil erősítő építőkészlet panelek +alkatrészek

23 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó Euraudio CTA MIN+ típusú audiofil végerősítő csináld magad építőkészlet (DiY kit). Ez egy alacsony torzítású, sztereó, tranzisztoros erősítő tápegységgel és koppanásgátlóval.

Összeszerelése nem bonyolult, kezdő hobbisták is megpróbálkozhatnak vele, bár az audió teljesítményerősítő építés alapvető ismeretei és az elektronikai alkatrészek jelöléseinek ismerete szükségesek hozzá.

Névleges teljesítmény: max. 2x100 Watt 4 ohmon vagy 2x90 Watt 6 ohmon.

Az építőkészlet tartalma (lásd képek): (1) 2x CTA14A monó végerősítő NYÁK, (2) 1x PS1Snh tápegység NYÁK, (3) 1x Smrs2 koppanásgátló NYÁK, (4) a NYÁK-okra szerelendő összes elektronikus és mechanikus alkatrész a fő hűtőborda, a kábelek, a szűrőkondenzátorok és a Graetz-híd hűtőbordája kivételével, (5) alkatrészlista és összeszerelési útmutatók elektronikus formában.

Építési útmutató itt olvasható:

Mérési eredmények: Az erősítő torzítása minden teljesítményszinten alacsony, 1kHz-es THD-ra 0,0012...0,0015% körüli értékekeket mértem 4 ohmon. Magasabb frekvenciákon is elég alacsony THD-je, az IMD és a TIM torzítása is alacsony. A fentebb publikált mérési eredmények nem garantáltak, olyan tényzőktől is függnek, amelyek az építő kezében vannak, de természetesen elvárható, hogy hasonló mérési eredmények szülessenek szakszerű összeszerelés esetén.

Alkatrészek: A dizájn minden olyan pozícióban minőségi alkatrészeket vonultat fel, ahol ez befolyásolhatja a hangminőséget, de többi helyen az olcsóságra és egyszerűségre törekedtünk, ezért ez a kit megfizethető maradt minden hobby építő számára.

Hangerőszabályzás: Ennek a végfoknak aktív előerősítőről alacsony impedanciás meghajtás az ideális. Ennek ellenére, ha szükséges, vagy így egyszerűbb, akkor max. 10 kohm-os hangerőszabályzó potméter kapcsolható az erősítő bemenete elé. A potméternek saját NYÁK-ot kell csinálnod. A potméter nem része az építőkészletnek, de külön rendelhető porvédett 10 kohmos Piher sztereó logaritmikus potméter (PC16DH-10IP06103B2020MTA) +1000 Ft-ért.

Meghallgatási teszt eredménye: 2022. májusában összehasonlítottam az LDA17-et és a CTA14-et úgy, hogy a hangfalamat a kettő között kapcsolgattam, és semmi különbséget nem hallottam köztük. Feltételezem, hogy ilyen alacsony torzításokat, mint amilyen az LDA17-nek és a CTA14-nek van, nem lehet emberi füllel meghallani (no meg a hangfal nagyobb torzításában az ilyen alacsony torzítások elvesznek).

Műszaki támogatás: Az építési útmutató tartalmaz minden szükséges információt ahhoz, hogy sikeresen meg tudd építeni az erősítődet. Ha valami lényegeset a összeszerelési útmutató nem tartalmazna, abban szívesen segítek, de esetleges téves összeszerelés miatti hibák felderítésében, és kijavításában nem tudok segíteni.

Specifikáció a következő oldalon található: .

Magyarországon tervezett és csomagolt termék.

Személyesen átvehető Budapest XVIII. kerületben, vagy Jófogás szállítás rendelhető. Foxpost szállítás kizárt. Megrendelés esetén vegye fel velem a kapcsolatot 1 órán belül, különben törlöm a megrendelését!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148594503

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn