Brian Bates: Az igazi Középfölde

3 500

Ft

Feladás dátuma:

szept 23., 19:40
Szállítással is kérheted

Leírás

Brian Bates: Az igazi Középfölde (Mágia és misztérium a sötét középkorban)

Az igazi Középfölde magával ragadó képet nyújt egy olyan történelmi kultúráról, amely éppannyira mágikus és elbűvölő, mint a Tolkien által elképzelt világ.
A sötét középkori királyok és királynők, harcosok és csaták általunk ismert történetei mögött húzódik Középfölde rejtett történelme, a mágia, rejtély és végzet világa. Tüzes sárkányok repkedtek az égbolton, szörnyek bujkáltak a mocsarakban és elfek lődöztek mérgezett nyílvesszőket. Varázslók mondtak gyógyító varázsigéket, bölcs fák osztottak áldást, a királyok halálát pedig ómenek jövendölték meg. Maga a táj is elvarázsolt volt, a világot pedig életerő itatta át. Egy ezredévnyi kereszténységet követően ez a hiedelemvilág szinte maradéktalanul eltűnt, csak halovány nyomokat hagyva a népi emlékezetben és a tündérmesékben. Figyelemre méltó könyvében Brian Bates professzor a legújabb történelmi és régészeti kutatásokból merít, hogy rekonstruálja múltunk képzeletdús világát, felfedvén azt a gondolatteli kultúrát, ami egykor még segítségünkre lehet meglelni helyünket ebben a világban.

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150437784

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn