Bowers & Wilkins Px8

149 999

Ft

Feladás dátuma:

okt 6., 22:04
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó a képeken látható alig használt Bowers & Wilkins PX8 fejhallgató "Royal Burgundy" színben. Gyönyörű állapotban van külsőre és funkcionálisan is, teljesen hibátlan, makulátlan. Adom hozzá az eredeti tokot, illetve az eredeti USB-C-USB-C, illetve USB-C-3.5mm kábelt.

"Ha komoly zenehallgató vagy, akkor adj egy esélyt a közismert Bowers&Wilkins által gyártott vezeték nélküli fül-/fejhallgatónak. Ez a fület befedő (over-ear) modell kizárja a külső hangokat és nagyon kényelmes. Prímán alkalmas irodai és otthoni munkához, illetve gamereknek. Zárt szerkezete nem engedi ki a hangot, ezáltal a környezeted nem fogja tudni, hogy mit hallgatsz. A beépített mikrofon hívások lebonyolítását és hangok felvételét is megengedi. Igazán hasznos funkciói közé tartozik az ANC (aktív zajszűrő), amely minden zajos helyen kitűnő minőségű zenehallgatást szavatol. Funkciói között a hangerőszabályozás, a zeneszámok közötti váltás és a hívások fogadása is meglelhető. Így garantált a kényelem mind zenehallgatás, mind munka vagy játék közben."

Átvehető és megtekinthető személyesen Budapesten, esetleg futárszolgálattal a vevő terhére. További képeket szívesen küldök. Érdeklődni üzenetben vagy az alábbi telefonszámon lehetséges:

Az ára: 149.999 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150707486

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn