Kategória:
Feladás dátuma:
több, mint egy hónapjaÚj, sohasem használt, hibátlan állapotban lévő csomagolás nélküli, dobozban tárolt analóg borhőmérő (italhőmérő) eladó.
Az italhőmérő mérési tartománya 0°C és +40°C fok között van.
Nagyon sok körülménytől függ a szervírozási hőmérséklet meghatározása (például évszak, helyszín, borstílus), ráadásul nincs is mindig lehetőségünk egy megbízható borhőmérőt előkeríteni, mielőtt poharakba töltjük a bort. Itt a lehetőség, vegye meg tőlem ezt a praktikus italhőmérőt és használja, mint a profik!
Alapvetően azonban elmondható, hogy a borokat érdemes mindig az ideális szervírozási hőmérsékletnél kicsit hidegebbre hűteni, hiszen a pohárba töltve hamar felmelegednek.
Vörösborok szervírozása estén a 15-20 Celsius fok közötti tartomány az ideális, de a könnyedebb, gyümölcsösebb vörösborokat kicsit hidegebben, a testesebb, tanninosabb, hosszabban hordóban érlelt tételeket melegebben szolgáljuk fel.
Ugyanez vonatkozik a fehérborokra, is csak alacsonyabb értéktartományban (6-12 Celsius fok között), vagyis a könnyedebb, lendületesebb fehérborokat hidegebben, a markánsabbakat, ásványosabbakat, testesebbeket melegebben szolgáljuk fel.
Pezsgők és habzóborok: champagne, pezsgők, habzóborok
Jól behűtve 68 °C
Anyaga: üveg, fém
Mérete: 12, 5 cm hosszú, vége 3 cm széles
Színe: krómozott
Ára: 2000 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében!
Nézd meg a többi hirdetésemet is!