Bőr pénztárca tok iphone

2 950

Ft

Feladás dátuma:

tegnap, 11:25
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műbőr

Állapot:
új, bontatlan

Szín:
Fekete
Márka:
Egyéb

Leírás

A telefon tok tartós, prémium minőségű anyagokból készült, és úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz. Kivágásokkal és gombokkal rendelkezik, amelyeket kifejezetten az Ön telefonmodelljéhez terveztek.
Ellenállás és biztonság : Ez a bordázott flip tok a funkcionalitás és az elegancia tökéletes kombinációja, kifinomult védelmi megoldást kínál készüléke számára. Egyedülálló dizájnjával, finom bordázott részletekkel, ez a tok textúra és kifinomultság elemet ad készüléke megjelenéséhez.
Klasszikus dizájn Ez a bordázott flip borítás nem csak kiváló védelmet nyújt, hanem egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot is ad készülékéhez.Tökéletes választás azok számára, akik stílusosan és kifinomultan szeretnék védeni készüléküket.
Főbb jellemzői a következők:
Kiváló minőségű védelem : A burkolat kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a karcolásokkal, ütésekkel és véletlen sérülésekkel szemben.
Flip funkció : A tok felhajtható kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáférjen készüléke képernyőjéhez, és egyben védje is. Lezárt burkolat esetén a képernyő védett, kinyitott állapotban pedig gyorsan elérheti a készülék összes funkcióját. Elegáns dizájn : A finom csíkok kifinomult és jellegzetes megjelenést kölcsönöznek a borítónak, és divatos kiegészítővé varázsolják.
Mágneses funkcionalitás : Az integrált mágneses rendszer biztonságosan zárva tartja a tokot, biztosítva, hogy készüléke szállítás közben is védve maradjon.
Könnyen felszerelhető : A burkolat könnyen felszerelhető, és tökéletesen illeszkedik a készülékhez, hozzáférést biztosítva a fontos portokhoz és gombokhoz. A bordázott flip borító a funkcionalitás, az elegancia és az egyedi dizájn tökéletes kombinációja.
A részletekre való odafigyeléssel készült, ezt a borítót jellegzetes textúrája emeli ki, finom és kellemes tapintású, ami egy csipetnyi kifinomultságot és stílust kölcsönöz a készüléknek. A burkolat külső felületén gondosan elrendezett finom csíkok nemcsak kifinomult megjelenést biztosítanak, hanem biztos fogást is biztosítanak a kézben, csökkentve a véletlen elcsúszás kockázatát.
A burkolat gyártása során felhasznált kiváló minőségű anyag védi készülékét a portól, karcolásoktól és kopástól, így hosszabb ideig tökéletes állapotban tartja.

Hirdetés azonosító: 150916272

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn