Bob Goff: A szeretet cselekszik

1 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Bob Goff: A szeretet cselekszik

Egy rendkívüli ember mesél az életéről és arról az életről, amelyet mindannyian élhetünk szeretet erejével áthatott, a világban tevékenyen részt vevő, ízig-vérig megélt értékes életről. A szeretet cselekszik nem kliséket és szabályokat vonultat fel, hanem Bob saját életének egy-egy csodálatos kalandjával mutatja be, hogy miért is kell elszakadnunk a megszokott, betanult, átlagos élettől. Bob nem kisebb kalandra hív, mint magára a nagybetűs Életre. Történetei elgondolkodtatnak, felháborítanak, megérintenek, felzaklatnak, lelkesítenek. A könyv elolvasása után képtelen leszel ugyanúgy élni az életedet. Többé már nem akarsz átlagos maradni!

Bob történetei hihetetlenek, csakúgy mint az, hogy ezek az események valóban vele, a mai világban történtek meg. És még hihetetlenebb az a csoda, hogy te is élhetsz ugyanilyen hihetetlen életet. Itt és most! Nem kell hozzá semmi más, csak igaz, tiszta, szívből jövő szeretet, amely nem merül ki a gondolatok szintjén. Mert az igazi szeretet nem csak elmélkedik vagy vágyakozik. A szeretet cselekszik!

Budapesten személyes átvétellel, előre utalást követően Packeta csomagátvevőhely, Foxpost-, MPL-, GLS csomagautomatába küldéssel.
Utánvétellel GLS Háztól házig szolgáltatásával tudom küldeni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149604192

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 12 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn