Blackvue DR750-2CH LTE 4G Sim-kártyás menetrögzítő dash kamera

145 000

Ft

Feladás dátuma:

júl 3., 13:31
Szállítással is kérheted

Leírás

Blackvue DR750-2CH LTE 4G Sim-kártyás menetrögzítős dash kamera újonnan eladó. 2db. lett vásárolva, de csak az egyik lett telepítve.

Jelenleg a Blackvuse kamerák a legjobb, legfejlettebb prémium Dash kamerák a piacon. Első-hátsó, mozgásérzékelős menetrögzítő kamera, beépített LTE modullal és SIM-kártya foglalattal, mely így forradalmi módon nem csak memóriakártyára, hanem felhőbe is képes videóinkat menteni. A Dashcam iparág legjobb felhőszolgáltatóját biztosítja a Blackvue.

A kamera, ha mozgást, ütést, betörést észlel, azonnal feltölti a felhőbe a felvételt és azonnal riasztást küld a telefonra, még akkor is, ha ellopják, vagy megsemmisítik a kamerát.
Csak egy feltöltős SIM kártya kell bele és távolból online nézhető a kamera által látott első-hátsó kép telefonon, vagy számítógépen. Azonnali üzenetértesítést is kapunk, ha parkolás során az autónkat ütés éri.

Távolról valós időben láthatjuk, halhatjuk, ellenőrizhetjük, hogy például a szervizben, autómosóban leadott autónkkal mi történik. Nagyon hasznos funkció!
Beépített GPS-nek köszönhetően azt is láthatjuk, hogy kölcsönadott autónk merre jár, mennyivel halad stb.

Mozgásérzékelésre is beállítható, mint egy otthoni biztonsági riasztót és akár biztonsági zónák is kijelölhetők a menüben.
Tudása között szerepel az is, hogy távolból beszélhetünk az autóvezetővel a beépített mikrofon és hangszórónak köszönhetően. Akár internetes megosztásra is képes (hotspot)

Legalacsonyabb üzleti ára 199.000 Ft.
Elérhetőség: 0_670_1733233

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148823834

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn