Berghoff NEO bambusz vágódeszka új!

12 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új
Típus:
konyhai kellékek, kiegészítők

Leírás

A Neo 13" x 8,5"-es vágódeszkája a könnyen megfogható vágó- és vágódeszka, és elég nagy minden munkához - Használja mindkét oldalát a más megjelenés érdekében - A folyadékok összegyűjtésére is árokba van vágva - A bambusz vágódeszkák népszerűsége egyre nő. ,,zöld terméknek" számítanak - A bambusz vágódeszkák gondozása egyszerű, csak szappannal és vízzel le kell mosni. Az egyedülálló forma a kúpos élekkel magasabb szintre emeli ezt a vágódeszkát. Nem csak a tervezés, hanem a funkció szempontjából is: a kúpos élek lehetővé teszik a vágott vagy aprított összetevők problémamentes átvitelét egy tányérra vagy tálcára. A kétoldalas tábla biztonságos és jó fogást biztosít az asztalon vagy a pulton a biztonságos vágáshoz, szeleteléshez, kockázáshoz és egyéb vágási feladatokhoz, miközben a bambusz nem tompítja el a késeket.

A csomag tartalma: Természetes bambusz szögletes, többfunkciós vágódeszka 13 x 8,5"

Természetes, környezetbarát, megújuló bambuszból készült, növényi olajjal előfűszerezve.

Az egyik oldalon lévő árkok megkönnyítik a kiömlések elkerülését. Nem tompítja el a kés élét. Beépített gyümölcslé: ideális húsok és gyümölcsök vágásához.

Az egyik oldalon lévő árkok megkönnyítik a kiömlések elkerülését. A bambusz természetes, antibakteriális, és nagyon kevés nedvességet szív fel, így higiénikusabb, mint néhány más fafajta.

Úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy igénybevételnek, gyors és egyszerű tisztítással. Egyszerűen mossa le szappanos vízzel, meleg és nedves ruhával, hogy visszaállítsa az eredeti fényes bambuszt. Az érintetlen állapot fenntartása érdekében adjon hozzá egy csepp növényi olajat, és dörzsölje át a fát. Kézi mosás javasolt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149533197

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 25 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn