Bang & Olufsen Beoplay H95 Arany és bézs színben, kiváló állapotban

299 990

Ft

Feladás dátuma:

szept 9., 14:05

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Semmihez sem hasonlítható, amit eddig hallottál. Dinamizmus, mélység, kristálytiszta részletesség és élvezet. Minden várakozáson felül. Egész egyszerűen ez a legjobb Bang & Olufsen fejhallgató.

A hatalmas innovációk, a kiváló tervezés és a nagyszerű kivitelezés 95. évének megünneplésére a dán illetőségű Bang & Olufsen szakemberei elkészítették a valaha gyártott legjobb vezeték nélküli fejhallgatójukat az igazi zenerajongók számára. A gyártó létrehozta az új Beoplay H95 modellt, amely a Bang & Olufsen vezeték nélküli fejhallgatói közül az eddigi legmagasabb hangminőséget nyújtó, a legkényelmesebb tartós használatot lehetővé tevő, a legkiemelkedőbb aktív zajcsökkentés funkcióval rendelkező, a leggyönyörűbb küllemű, a legkiválóbb minőségű anyagokból felépített, a legkielégítőbb felhasználói élményt biztosító darabja, típusa.

A kényelem és a tökéletes illeszkedés a fej alakjához elengedhetetlen ahhoz, hogy a lehető legjobb hangminőséget élvezhessük egy fejhallgató esetében. A Beoplay H95-öt kifejezetten a fül köré tervezték és puha báránybőrből készült fülpárnákkal látták el, amelyek luxust és kényelmet nyújtanak a hosszú távú viselethez, miközben tökéletes illeszkedik a fej alakjához is. Az innovatív és intuitív felhasználói felületet pedig az érintésvezérlés és a mechanikus gombok együttes kombinációja biztosítja.

A Beoplay H95-hez két 40 mm-es titán neodímium mágnessel szerelt hangszórót választottak ki gondosan és hangolták az erősítőkhöz, hogy a megszólaló hang pontosságát javítsák és az alacsony frekvenciás tartomány is fokozottabban, erőteljesebben szólalhasson meg.

A legújabb vezeték nélküli technológia biztosítja, hogy a Beoplay H95 akár 38 órányi folyamatos lejátszást is tudjon biztosítani normál hangerő és bekapcsolt ANC mellett.

A töltőkábelt és az audiokábelt a legapróbb részletekig tökéletesítették és az egyes alumíniumból kiképzett részletek és a szőtt zsinór is tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Eredeti gyári, arany színű, fémes, kemény borítású dobozában, amelynek a tetején Bang & Olufsen felirat található, s amelybe az összehajtható fejhallgató tökéletesen illeszkedik, így megoldott a tárolás, akár utazás közben is.

Műszaki adatok:
A jelátalakító érzékenysége: 101,5 dB, 1mW @ 1kHz
Frekvenciatartomány: 20 Hz 22 kHz
Impedancia: 12 ( 15%)
Az akkumulátor élettartama: akár 38 óra Bluetooth-szal és ANC-vel; akár 50 óra kizárólag csak Bluetooth-szal
Töltési idő: 2 óra
Akkumulátor kapacitása: 1110 mAh
Bluetooth verzió száma: 5.1
Kodekek: SBC, AAC, Aptx Adaptive
Hangasszisztens: Apple Siri*
Bemenetek: USB-C töltéshez, 3,5 mm jack

Bemutató videók:



Ár: 299.990 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150109450

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn