BabyOno orrszívó elektromos, zenével 1470

company_logo

12 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 10., 14:41
Üzleti
Bolt

Tulajdonságok

Állapot:
új, bontatlan csomagolás
Típus:
Orrszívó

Leírás

Az orrszívót csecsemőknek és kisgyermekeknek ajánljuk. Erős, mégis biztonságos szívóképességgel rendelkezik az orrváladék eltávolításához, így a baba könnyebben lélegezhet. Az elemmel működő orrszívó hatékonyan távolítja el az orrváladékot az orrnyálkahártya irritálása nélkül. Csendesen működik, így akkor is lehet használni, ha a baba alszik, így nem kell felkeltenie a kicsit.
A feladat megkönnyítése érdekében az orrszívó nyugtató dallamot játszik. Ergonómikus alakja és könnyű szerkezete megkönnyíti az orrszívó használatát utazás közben.Az orrszívó 65 kPa maximális szívóteljesítményt biztosít, 3 üzemmód közül választhat.
Garantáltan gyors és hatékony enyhülés. A kisgyermeke igényeihez igazított termék.Alacsony zajszinten működik. Mindössze 50 dB-es, ami egy könnyű eső hangjának felel meg, így akkor is használható, amikor a baba alszik.
Válassza a zavartalan kényelmet és a nyugalmat.Könnyen leolvasható képernyő, amely mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és az aktív üzemmódot. Így tudja, mikor kell feltölteni a készüléket, és mely beállítások aktívak.Beépített akkumulátor modern USB-C csatlakozón keresztül történő töltéssel. Kábel tartozék. A hosszú üzemidő azt jelenti, hogy a szívó bármikor készen áll, amikor csak szüksége van rá.Beépített nyugtató hangok és színes, színváltó fény. A dallamok csillapítják a feszültséget, a lágy fény pedig nyugtató hangulatot teremt.Ultra puha 3 szilikonhegy, amelyek a váladék típusához és a baba életkorához igazíthatók. Kiegészítő tisztítókefe mellékelve. Garantált higiénia és a kicsik igényeihez igazodik.

További információkért kattintson ide:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150157539

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Bolt (Üzleti)

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn