Autós tablet, mobil tartó CD nyílásba

4 500

Ft

Feladás dátuma:

jún 10., 13:08
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Operációs rendszer:
Egyéb

Állapot:
új

Méret:
Egyéb

Típus:
Tablet állvány

Márka:
Egyéb

Leírás

CD nyílásba illeszthető autós tartó tabletek és okostelefonok számára.
Használható 3,5" - 10" -os méretű készülékekkel. A készüléktartó-egység alsó befogóján a töltőkábelek csatlakoztatására lehetőség van akkor is a kábel elvezető nyíláson keresztül, mikor a tartóban van a készülék.
Bármilyen irányba forgatható: A tartó teljesen személyre szabható, mert 360°-os elforgathatósággal rendelkezik, ezáltal a telefonos navigációt használók kényelmesen beállíthatják a telefon elhelyezkedését a legoptimálisabb látószög eléréséhez.
Gumírozott befogók: A tartófej és az alsó-felső befogók belülről teljesen gumírozottak, így semmilyen karcolást vagy sérülést nem tudnak okozni a készüléken.
Erős rögzítés a CD nyílásban: Stabil rögzítést tesz lehetővé a teljes mértékben a CD nyílás méretére állítható tekerőgomb. A rögzítés egyszerú; a gombot jobbra tekerve (lock) a 3 gumírozott rögzítőnyelv szétnyílik, amely által fixáljuk a tartót a nyílásban. A legbiztosabb tartás elérése érdekében javasoljuk, hogy addig tekerd jobbra a gombot, amíg az csak engedi magát. Miután már nem tudod tovább tekerni, az azt jelenti, hogy beleilleszkedett a nyílás méretére. A kivétel ugyanilyen egyszerú, a gomb balra tekerésével (open) tudod kilazítani, majd kivenni a tartót a nyílásból. A rögzítőnyelvek 2 cm mélyen mennek bele a nyílásba és 6,5 cm szélességúek. Praktikusan és nagyon egyszerűen használható, mely megkönnyíti akár a navigációs alkalmazások használatát, akár a kihangosított hívások bonyolítását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148346272

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn