Asus E410MA-EK2325WS laptop

80 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Tárolókapacitás:
128-255 GB

CPU típus:
Intel Celeron

Felbontás:
1366x768

Operációs rendszer:
Windows

Méret:
14-14.9''

Típus:
egyéb

Márka:
ASUS

Leírás

Sziasztok!

Eladóvá vált egy Asus laptopom kihasználatlanság miatt 6 hónapja lett vásárolva de csak kétszer használtam körülbelül 5percet, még van rá 6 hónap garancia dobozával és töltőjével együtt eladó!

Az élet a megfelelő egyensúly megtalálásáról szól, és az Asus E410 pontosan ezt nyújtja. Könnyű és kompakt, stílusos új megjelenéssel, amely tökéletesen illeszkedik dinamikus életmódjához. A mindennapi számítástechnikai és termelékenységi feladatokhoz tervezett, és olyan innovatív funkciókkal büszkélkedő Asus E410 mindent megad, amire szükséged van a munkához vagy a szórakozáshoz.

Végezd el teendőid, bárhol

A kompakt és könnyű Asus E410 készülékkel a termelékenység mindig elérhető közelségben van. Könnyedén becsúszik a hátizsákba vagy a kisebb táskába, így bárhol elvégezheti az iskolai feladatokat vagy létrehozhat tartalmakat.

Lásd a különbséget

Az Asus E410 fiatalos hangulata kiemeli a többi készülék közül. A fedelet modern csíkok részletezik, amelyeket egy dekonstruált Asus-jelvényből álló egyedi motívum kísér. A merész megjelenés a belsejében is folytatódik, ahol egy élénksárga Enterkey áll a középpontban. Ilyet még soha nem láttunk a laptop-dizájnban.

Megszakítás nélkül

Az Asus E410 készülékkel otthon hagyhatja a nehéz hálózati adaptert. Az egész napos akkumulátoros üzemidőnek köszönhetően bárhol rugalmasan dolgozhat vagy játszhat.

Láss többet, tegyél többet

Az innovatív, vékony keretes Nanoedge kijelző nagyobb hasznos helyet biztosít a képernyőn a magával ragadó nézés érdekében. Emellett lehetővé teszi, hogy egy nagyobb képernyő kisebb vázban is elférjen, így egy kompaktabb alapterületű laptopot kap.

A csend arany

A ventilátor nélküli kialakítás alacsony zajszintet biztosít, így nem fogja zavarni a táblázatkezelés vagy filmnézés közben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148116343

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 25 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn