Álnok penge (Nicholas Carter)

700

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Regény

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Nicholas Carter: Álnok penge

Szerkesztő: Zsámboki Mária
Fordító: Antóni Csaba

Aquila Könyvkiadó, 2001
462 oldal
Fűzött, keménytáblás-papírkötés, illusztrált borítóban
Krónikás Könyvek sorozat
ISBN: 963-679-139-2

Fülszöveg

Anglia nemességének színe-javát összehívták, hogy részt vegyenek VIII. Henrik tengerentúli hadjáratában. 1520 nyarát írták ekkor. Európa ismét a háború szélére sodródott, és mindenki felkészülten várakozott arra, hogy kitörjön az újabb véres öldöklés a hatalomért Franciaország és a Német-római Császárság között.
Az egyetlen nyitott kérdés csupán az volt, hogy vajon Anglia ismét a németek ügye mellé áll-e, vagy megpróbálja megerősíteni szárazföldi pozícióit, és szövetségre lép ősellenségével, Franciaországgal.
James Eldrich gyors észjárású és könyörtelen harcos, aki az Anglia és Skócia határán húzódó, ködbe burkolt és eső áztatta hegyekben a betolakodók ellen folytatott ádáz küzdelmével szerez magának hírnevet. Félelmetes katonái aligha becsületesebbek, mint a gyilkos fosztogatók, akiket üldöznek.
Egy kockajáték során a részeg Howath veszít, és katonái arra kényszerülnek, hogy a Fekete Sereg hírhedt zsoldos parancsnokának, Gueldres-nek a szolgálatába álljanak.
Hamarosan Itáliában találják magukat, a Gueldres és riválisa, Alberto Tarsi között dúló viszály kellős közepette. Belesodródnak a háborúkba, amelyek Itália felbomlásához vezetnek. A háborúkba, amelyekben emberek harcolnak ágyúk és nehézfegyverzet ellen, amelyek során minden a földdel válik egyenlővé, és amelyekben a zsoldosok áruba bocsátják a hűségüket. A háborúkba, amelyekben egy olyan ember, mint James Eldritch megcsinálhatja a szerencséjét - ha életben marad...

Budapesten személyesen átvehető, vagy előre utalás után postázom (MPL automatába 2 kg-ig 1425,- ft, postán maradó 2265,- ft, házhoz kézbesítés 2915,- ft)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149867085

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn