Allison Pataki: Szépség egy megtört életben

1 800

Ft

Feladás dátuma:

szept 25., 14:34
Szállítással is kérheted

Leírás

Allison Pataki: Szépség egy megtört életben

A népszerű Sissi-regények részben magyar származású szerzője új könyvében saját szívszorító történetét meséli el. Öthetes terhes volt, mikor férje, Dave egy repülőút során agyvérzést kapott. Miután visszanyerte eszméletét, súlyosan károsodott az emlékezete.
A könyv kettejüknek a gyógyulásért folytatott harcát meséli el. Allison leveleket kezdett írni a férjének: hogy megőrizze a múltjukat, védelmezze a jelenüket és küzdjön a jövőjükért mindazért a szépségért, amit a szerelmük hozott létre az életükben, és amit még nyújthat nekik azután is, hogy ez az élet egy pillanat alatt összetörni látszott.
Olyan könyv ez írta Lee Woodruff, amely emlékeztet minket, hogy lassítsunk, vegyük észre, hogy milyen szerencsések vagyunk, és próbáljuk meg élvezni azokat a mindennapos kis áldásokat, amiken az életünk során különben csak átrohanunk.

Budapesten belvárosban személyes átvétel lehetséges. Előre utalás esetén választható a Packeta átvevőhely vagy a Foxpost csomagautomata. Utánvétes rendelés esetén a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával GLS futár szállítja a csomagot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150463553

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn