Akkus led fejlampa

3 500

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 16., 11:35
Üzleti

Leírás

Az állítható pántoknak köszönhetően a zseblámpa a fejre helyezhető, aminek köszönhetően a fénysugár mindig oda fog irányulni, amerre a szem. És mindezt anélkül, hogy pazarolná a kezét!

A zseblámpa használata sokoldalú - tökéletes minden szabadtéri kiránduláshoz, hegymászáshoz, erdei túrázáshoz, de éjszakai sétákhoz vagy alkonyat utáni edzésekhez is. Hasznos lesz otthon is, ha garázsban, műhelyben vagy padláson dolgozik.

Két darab 8800mAh-s akkumulátort használnak a fényszóró áramellátására, amely sok órás működést biztosít!

A fényszóró körülbelül 800 lumen fényerejének köszönhetően sok fényt ad, és minden sötétséget megvilágít. Három világítási móddal rendelkezik - erős, közepes és villogó. Ez lehetővé teszi, hogy a fény mennyiségét az Ön igényeihez igazítsa, és energiát takarítson meg!

A fényszóró kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Az ideális fejlámpának mindenekelőtt fényesen kell világítania, könnyűnek és kényelmesnek kell lennie. És ez történetesen csak az!

A LED-es zseblámpa súlya csekély - mindössze 160 gramm, ami közvetlenül a kényelemet jelenti! Még ha több órát is fejen tölt, akkor sem lesz fáradt!

A fényszóró pántjai állíthatóak és rugalmasak, így kényelmes illeszkedést biztosítanak minden fejhez - anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy a hevederek leesnek vagy a fejbe mélyednek.

A szilárd anyagok használata garantálja a megfelelő tartósságot és bizonyosságot, hogy sokáig tudja majd használni a fényszórót!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150289835

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Memariann

Meszter Mariann e.v.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 9 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn