A válasz - A teljes élet titka Allan & Barbara Pease

11 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A válasz - A teljes élet titka
Allan & Barbara Pease

Allan Pease  Barbara Pease
hogyan érhetsz el mindent, amit az élet tartogat számodra? Győzd le azt a mindig kételkedő
belső hangot, ami azt mondja lehetetlen! Vedd kezedbe életed irányítását, és valósítsd meg önmagad!
A testbeszéd tudományának világhírű szakértői, Allan és Barbara Pease A válasz című könyvükben olyan gyakorlati tanácsokat osztanak meg, amelyek őket is elvezették a sikerhez.
Elárulják sikerük legfontosabb állomásait: hogyan határozd meg a pontos céljaidat; hogyan küzdd le az elsőre megoldhatatlannak tűnő akadályokat, és hogyan függetlenítsd magad attól, hogy mások mit gondolnak rólad. Tudatosítsd, hogy felelős vagy a sorsodért! Tanuld meg kezelni a félelmet, és megszüntetni az örök aggodalmaskodást! A szerzők általuk is kipróbált és bevált tippeket adnak ahhoz, miként erősítheted meg magad, és megtanítanak az eredményes vizualizációra is. A mindenki számára érthető, élvezetes stílusban megírt fejezeteket valós esetek bemutatásával teszik még hitelesebbé.
Mire a könyv végére érsz, a gyakorlati útmutatók segítségével úgy érzed majd, nincs olyan akadály és kihívás, ami megoldhatatlan.
Allan és Barbara Pease nemzetközileg elismert párkapcsolati szakértők, a testbeszéd és a kommunikációs készségek alapos ismerői. Könyveiket 54 nyelvre fordították le, és világszerte több, mint 27 millió példányt adtak el belőlük. Mindig úton vannak, a világ 70 országában tartanak rendszeresen szemináriumokat Európában, az Egyesült Királyságban, Oroszországban, az Egyesült Államokban, és hazájukban, Ausztráliában. Barbara és Allan Queenslandban élnek a Sunshine Coast-on, hat gyermekük és nyolc unokájuk van.
A válasz, a nemzetközileg elismert szerzőpáros, Allan és Barbara Pease tollából született könyv a maga műfajában verhetetlen, és megmutatja, hogy az életed megváltoztatása a megfelelő kérdések feltevésével kezdődik.

Olvasatlan
Jó állapotú könyv,akár ajándékozható is !
Magánszemélyként hirdetek. Átvehető a Szemere telepi vasútállomásnál, esetenként-külön --egyeztetve a 3-as Metro vonalán(hétfőn és/vagy csütörtökön általunk megadott időpontokban,17-19.00 közt) csak a Pöttyös utcai metrónál(Euro-Park/Shopmark) vagy KÖKI parkoló. A hirdetés alján van a térkép, előzetes telefon mb. alapján tudunk pontosítani időpontot és helyszínt. Letiltott telefont nem veszek fel,SMS-re nem reagálok. Posta, csomag automata, futár,(1390ft-tól) vevő kockázatára, előre utalással, garancia nélkül. Új termékeknél 72 H cseregarancia. Árucsere nem érdekel. Hogy megvan-e ne kérdezd, ha elkelt leveszem! Most bolti ár alatt akár házhoz szállítva!!
A bolti kép-ha megjelenik- csak árinfó!
Kérlek, nézz szét a hirdetéseim között, válogass kedvedre jobbra fent a hirdető összes hirdetése menü alatt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149550974

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 10 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn