A legjobb receptek (Vince Kiadó Kft. 2004, 2005) többféle / darab

1 599

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

A legjobb receptek (Vince Kiadó Kft. 2004, 2005) többféle / darab

Carole Clements - A legjobb receptek - Levesek
Vince Kiadó Kft. 2005

Levesreceptek a világ minden tájáról, lépésről lépésre. Igen különböző ízvilágú ételek ötletekben gazdag gyűjteménye ez a kis szakácskönyv: 120 leves receptjét tartalmazza, amelyek a legváltozatosabb alapanyagokból és különféle főzési módszerekkel készültek. Az összes ételleírás könnyen követhető a lépésről lépésre megadott útmutatás és a remek színes szemléltető képek alapján.

Emma Patmore -  A legjobb receptek - Sütemény
Vince Kiadó Kft. 2004

Fülszöveg
Ez a kis kézikönyv 120 különleges, mégis egyszerű édes és sós sütemény receptjét tartalmazza. Már akkor el lesz ragadtatva a receptektől, amikor még csak a lapozásnál tart! A világ minden tájáról összegyűjtöttük a könnyen és gyorsan elkészítését - nemcsak szóban, képekkel is illusztrálva. Az alapanyagok mindegyike hozzáférhető már nálunk is, legalábbis a legnagyobb hipermarketekben, de alternatívát is kínálunk, ha nem óhajtja kereséssel tölteni az idejét. Egy biztos: bármelyik receptet is süti meg a családjának vagy vendégeinek, kulináris élménnyel fognak gazdagodni!

Kathryn Hawkins - A legjobb receptek - Karcsúsító konyha
Vince Kiadó Kft. 2005

A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden alkalomra. Találhatók benne zsenge levesek és ízes-fűszeres előételek, habkönnyű falatkák és klasszikus hús- vagy halételek, de a vegetáriánus konyha hívei, sőt még az édesszájú fogynivágyók is lelnek benne bőven kedvükrevalót. A pontos zsír- és kalóriaadatok, a kifogyhatatlan szakértői ötletek, tanácsok teszik ezt a könyvecskét a korszerű egészséges táplálkozás egyik megkerülhetetlen alapművévé.

Tom Bridge - A legjobb receptek - Tészta
Vince Kiadó Kft. 2005

Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket ínycsiklandó színes kép illusztrálja, az ételleírások pedig könnyen követhetőek. A nemcsak hagyományos, de érdekes hozzávalókat is tartalmazó alapreceptek az ízekre és a látványra helyezik a hangsúlyt; az alapanyagok jól felhasználhatók egyéb fantáziadús pasta-változatok elkészítéséhez is.

Tom Bridge - A legjobb receptek - Csirke
Vince Kiadó Kft. 2004

A csirkehús nemcsak egészséges, hanem rendkívül sokféleképpen lehet feldolgozni, és ezért kiválóan alkalmas ínycsiklandó ételek egész seregének elkészítéséhez. Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120 receptet mutat be a világ minden tájáról, amelyeket könnyen elkészíthetünk, az eredmény pedig egyszerűen mesés. Az ételek közt mindenféle alkalomra találunk megfelelőt, és minden ízlést kielégíthetünk. Tartalmaz a szakácskönyv zsírszegény fogásokat és ünnepi lakomákat, de megtanulhatjuk belőle azt is, hogyan lehet percek alatt az asztalra varázsolni valami csemegét.
Tartalom:
Bevezetés
levesek és előételek villámgyorsan
egytálételek
pecsenyék
rostonsült finomságok
csípős csirkecsemegék
receptmutató

A hirdetés a címben szereplő termékről szól.

Személyesen a XI. kerületben tudom átadni, de előre utalás után szívesen postázom is.

Utánvéttel kérem a háztól házig szolgáltatást megrendelni.

A háztól házig szolgáltatás és az utánvétes Foxpost küldés részletei a Jófogás oldalán találhatók meg. Hirdetéseimnél (ahol a termék mérete ezt megengedi) található egy gomb, amivel a szolgáltatás megrendelhető.

Általában hétköznap délután/este tudok válaszolni az üzenetekre.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149331007

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn