A könnyed élet

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
DVD

Műfaj:
Családi

Leírás

Bontott, de original állapotban van, nincs összekarcolva a felülete.
Nézd át a többi hirdetésemet is!

Remy Mcswain, a törvény előírásainak többnyire fittyet hányó nyomozó (Dennis Quaid - Holnapután) New Orleans vad alvilágában éppen egy bandák közti véres leszámolássorozat ügyében nyomoz. Nem elég, hogy munkája minden percét leköti és egyre több áldozatot szed a rivális bandák közötti háború, ráadásul a nyakában ültetnek egy minden előírást precízen betartó, a rendőrségi korrupció után nyomozó ügyésznőt is.
Anne Osborne (Ellen Barkin - A szerelem tengere, Farkangyal) azonban nem csupán tevékenységével, de saját személyével is sok problémát okoz Mcswainnek. A rendkívül csinos jogász ugyanis nem hagyja hidegen a zsarut , sőt a szimpátia kölcsönös, és a munkában egymással ellenséges páros tagjai között a munkaidőn kívül egyre szenvedélyesebb és őrültebb vonzalom kezd kialakulni. A zsaru és az ügésznő szerelme azonban nem lehet gondatlan, hiszen ahogy Mcswain mélyebbre ássa magát a leszámolásos ügybe, így kezdi felismerni, hogy nem is a bandákat, hanem valaki egészen mást kell keresnie a gyilkoságok háttérben...
A mára klasszikussá vált, feszült krimi volt a legelső film, amely Robert Redford Sundance Filmfesztiválja keretében talált forfalmazára.

Játékidő: 97 perc
Felirat: van

Hirdetés azonosító: 149989634

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn