A Chanel nővérek Judithe Little Central Könyvek

2 990

Ft

Feladás dátuma:

okt 11., 18:54

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Életrajzok

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A Chanel nővérek
Judithe Little
Central Könyvek, 2021
Gabrielle és Antoinette Chanel már gyerekkoruk óta tudják, hogy nekik "valami jobb" jár. Az árvaházban, ahova anyjuk halála után kerülnek, szerény, egyszerű életre nevelik őket az apácák, ám éjszakánként egy fényesebb jövőről álmodnak. Úgy döntenek, bebizonyítják: ők tényleg jobb sorsot érdemelnek.
A szegénységből kivezető út első állomásaként Gabrielle, avagy Coco varrónőként dolgozik, és bohém kávéházakban énekel, Antoinette, avagy Ninette pedig egy kalapszalonban helyezkedik el. Később megnyitják első kis kalapüzletüket Párizsban, amely hamarosan elegáns butikká avanzsál, majd újabb szalonokat nyitnak Franciaország divatos üdülővárosaiban, Deauville-ben és Biarritzban is.
A háború kitörése azonban mindent megváltoztat. A Chanel nővérek útja nagy szerelmeken és végzetes tragédiákon át vezet tovább, és minden addiginál keményebben kell küzdeniük azért, hogy nyomot hagyjanak maguk után. A valós életrajzi elemekre épülő sodró történet akaratról, kitartásról, erőről és a hamisítatlan francia eleganciáról szól.
A Chanel nővérek a 20. század eleji Párizs sokszínű kaleidoszkópján keresztül vezeti el az olvasót a két nővér napjainkban is tovább élő, rendkívüli örökségéhez: a világ legikonikusabb haute couture divatházához.

Jó Állapotú Könyv, Akár Ajándékozható Is
MÁS Köteteket Is Hirdetek Ugyanitt De Külön Külön
Magánszemélyként hirdetek. Átvehető a Szemere telepi vasútállomásnál, A hirdetés alján van a térkép, előzetes telefon mb. alapján tudunk pontosítani időpontot és helyszínt. Letiltott telefont nem veszek fel, SMS-re nem reagálok. Posta, csomag automata, futár,(1390ft-tól) vevő kockázatára, előre utalással, garancia nélkül. Új termékeknél 72 H cseregarancia. Árucsere nem érdekel. Hogy megvan-e ne kérdezd, ha elkelt leveszem! A bolti kép-ha megjelenik- csak ár infó!
Kérlek, nézz szét a hirdetéseim között, válogass kedvedre jobbra fent a hirdető összes hirdetése menü alatt.

Hirdetés azonosító: 150807968

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 7 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn