75ezres Wellensteyn Barriga női 2XL XXL méretű dzseki kabát olcsón

17 000

Ft

Feladás dátuma:

okt 13., 15:14
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Szín:
sötét

Típus:
hosszú ujjú, utcai/casual, téli, átmeneti

Méret:
2XL

Márka:
Egyéb

Leírás

Hossza: 66cm/ hátul: 71cm, mellszéllessége kiterítve: 67cm, válltól vállig: 53cm, válltól ujj végéig: 66cm, áron alul, keveset használt, nagyon szép 10/9 állapot, kitisztítva, 6 db zsebbel, kézvégei + alja szűkíthető. Szélálló, vízálló, leszedhető kapucni.
A Wellensteyn kollekció multifunkcionális ruházatából származó sportos, könnyű és divatos, -os női kabát sokrétű lehetőséget, különböző használati tárgyakat kínál, praktikus és biztonságosan tárolható. A felhasznált anyagoknak és a nőies szabásnak köszönhetően a Barriga nagyon kényelmes viselet. Ennek a kabátnak a különleges formatervezési jellemzője a kontrasztos színű mandzsetta, a zsebpanelek és a belső gallér.
Anyaga: Polyairlite
Könnyű, szövött Hicount poliészter szövet (fényes mikroszálas). A normál, matt mikroszálas anyaggal ellentétben a Polyairlite selymesen fényes, nem szívja fel a port és könnyen tisztítható. Vizuálisan a Polyairlite felülete sima, egyenletes és bársonyos fényű. Ideális minden szabadidős területen, ahol jól öltözködni szeretne, még akkor is, ha hosszabb ideig van kitéve nedves és hideg időjárásnak. A szövet laminálásának kiválasztásakor a víz- és szélállóság mellett a nagy légáteresztő képességre helyezték a hangsúlyt. Anyaga 30°C-on mosógépben mosható. Nem szabad vegyileg tisztítani.
Anyagösszetétel:
Kívül: 100% poliészter
Belseje: 100% poliészter
2 irányú cipzár, belső zseb, kapucni, állítható derék, légáteresztő, vízálló, szélálló

Budapesten belül személyes átvétel vagy postai / foxpost / MPL / packeta automata úton. Fontos: mielőtt itt megrendelne Foxpost vagy GLS által egy terméket, előtte kérem hívjon fel vagy írjon rám itt, köszönöm. Termékeim között sok hasonló túra / outdoor / sport / technikai minőségi márkás ruha van még több méretben, női-férfi egyaránt.

Hirdetés azonosító: 150840130

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 8 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn